طرز تهیه شیرینی کماچ سهن

طرز تهیه شیرینی کماچ سهن

طرز تهیه کماچ سهن را اینجا بخوانید

دنیای قلم -کماچ سهن یک شیرینی کرمانی است که مردم کرمان در خانه آن را درست می کنند و یک پذیرایی هر روزه برای آنهاست. 
کماچ سهن برای ماه رمضان بسیار مناسب است. 

 


مواد لازم برای شیرینی کماچ سهن 


آرد جوانه‌ی گندم(آرد سهن)یک لیوان ، آرد گندم، یک و نیم لیوان، مایه خمیریک قاشق چای‌خوری ، شکرنصف قاشق چای‌خوری ، ادویه کماچ(زیره سبز، بادیان، سیاه دانه، زردچوبه، گل خشت)یک قاشق مرباخوری، روغن حیوانی به مقدارلازم،  آب به مقدار لازم

 

شیرینی کماچ سهن
دستور پخت شیرینی کماچ سهن


آردها و ادویه‌ها را با هم مخلوط کنید و خمیر مایه را درکمی آب ولرم حل کرده به آنها اضافه کنید. سپس روغن را به مواد اضافه کنید و ورز دهید و آب را آرام آرام در جریان ورز دادن اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد.

مراقب باشید که با بیش از اندازه اضافه کردن آب، خمیرتان شل نشود و پس از آماده شدن خمیر، آن را نیم ساعت کنار بگذارید تا ور بیاید.
کف سینی لبه‌کوتاه را چرب کنید و خمیری که با ارتفاع نیم سانتی‌متر با وردنه باز کرده‌اید را در سینی فر قرار دهید.
خرما، گردو و روغن مایع را در یک کاسه با دست مخلوط کنید و روی یک تخته، آنها را از هم باز کنید. روی خمیری که در سینی قرار داده‌اید، باید یک لایه خرمای نه چندان کلفت قرار بگیرد.
یک لایه خمیر دیگر باز کنید و روی خرماها بگذارید. خمیرهایی که در چهار طرف سینی قرار دارند را با دست به هم برسانید تا خرماها دیده نشوند و روی خمیر را با برس چرب روغن‌کشی کنید.
قبل از قرار دادن ظرف در فر، کماچ‌ها را به شکل لوزی برش دهید و سپس به مدت ۵۰ دقیقه در فری که با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار دهید.
وقتی کماچ طلایی شد، آن را از فر بیرون بیاورید و بعد از آنکه از حرارت افتاد، رویش را با یک لایه نازک پودر قند و مغز پسته آسیاب شده بپوشانید.

در این مطلب طرز تهیه کماچ سهن در فر را به شما آموزش دادیم. این شیرینی را می‌توانید در تابه و روی اجاق گاز هم آماده کنید.


 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.