همه چیز درباره روش پخت و خواص سیر

همه چیز درباره روش پخت و خواص سیر

اگر می خواهید بدانید با سیر باید چه کنید این مطلب را بخوانید

دنیای قلم -آیا می‌دانید که برای استفاده حداکثری از سیر باید روشی خاص به کار بگیرید؟ برخی آشپزها و متخصصان تغذیه بر این باورند که هرگز نباید از حبه‌های سیر به طور مستقیم برای پخت و پز استفاده کرد. به این معنی که نباید حبه سیر درسته را پخت یا سرخ کرد. در عوض، سیر را باید ۱۰ دقیقه قبل از پختن برش داد و ریز خرد کرد. این کار به فعال شدن آنزیمی به نام آلیناز کمک می‌کند که به آلیین و سپس به آلیسین تبدیل می‌شود.  آلیسین عامل عطر و طعم تند سیر و یک ترکیب بسیار ناپایدار بوده که در برابر حرارت و شرایط قلیایی تجزیه می‌شود. آلیسین در حبه‌های سیر تازه یافت نمی‌شود.

 

پیشگیری از سرطان

 

گفته می‌شود که آنزیم فعال آلیسین به پیشگیری از سرطان کمک می‌کند، سطح کلسترول خون و سطح قند خون را کاهش می‌دهد و حتی فشار خون را کنترل می‌کند. هرچه برش‌های سیر باریک‌تر وحبه‌ها خردتر شوند، آلیسین بیشتری تولید می‌شود و اثر دارویی محصول نهایی نیز بیشتر خواهد بود. ترکیب قوی دیگری به نام آجوئن با آلیسین همراه می‌شود که دارای اثر ضد پلاکتی است که به پیشگیری از بیماری عروق کرونر قلب کمک می‌کند. بنابراین دفعه بعد که سیر را به غذا اضافه کردید حتما آن را خرد یا ریز کنید و بگذارید مدتی بماند و سپس از آن استفاده کنید. 


دیگر فواید سیر عبارتند از:

 

تاثیر در بهبود عملکرد مغز

 

سیر سرشار از آنتی اکسیدان و دارای خواص ضد التهابی است که به بهبود عملکرد مغز کمک می‌کند.

 

تاثیر در بهبود هضم

 

خوردن سیر خام روده را تقویت کرده و التهاب را کاهش می‌دهد که این باعث تقویت بیشتر سلامت دستگاه گوارش می‌شود.

 

تاثیر در تقویت ایمنی

 

سیر در برابر رادیکال‌های آزاد از بدن محافظت می‌کند، از آسیب به dna پیشگیری کرده و ایمنی را بیشتر تقویت می‌کند.

 

مناسب برای پوست

 

سیر به جلوگیری از آکنه کمک می‌کند و همچنین آثار زخم‌های آکنه را آشکار می‌کند.
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.