طرز تهیه سالاد کدو حلوایی و انار

طرز تهیه سالاد کدو حلوایی و انار

سالاد کدو حلوایی و انار، رژیمی و متناسب فصل است و می توانید برای شب یلدا هم آن را تهیه کنید.

دنیای قلم -سالاد کدو حلوایی و انار، رژیمی و متناسب فصل است و می توانید برای شب یلدا هم آن را تهیه کنید.


سالاد


مواد لازم برای 4 نفر
 کدو حلوایی خرد شده: 2 پیمانه
  انار: یک پیمانه
  پنیر فتا: 2 قاشق غذاخوری
  پوست پرتقال رنده شده: 1.4 قاشق چای‌خوری
   اسفناج: 100 گرم
  نمک و فلفل: به مقدار لازم
  روغن زیتون: به مقدار لازم
 

  طرز تهیه :


1-کدو حلوایی را خوب بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را به صورت مکعب های 10 سانتی متری برش بزنید. کمی نمک و فلفل بسته به ذائقه خودتان روی آن ها بپاشید. سپس کدوها را با مقدار خیلی کمی روغن زیتون مخلوط کنید یا روغن را روی کدوها اسپری کنید.
2- روی سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کنید. قطعات کدو را منظم روی سینی فر بچینید. در فر به مدت نیم ساعت در درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد یا 392 درجه فارنهایت اجازه دهید که کدوها طلایی و نرم شوند. اگر امکان استفاده از فر را ندارید کدوها را در قابلمه ای بریزید و با مقداری آب بگذارید پخته و نرم شوند اما مراقب باشید که بافت خود را از دست ندهند.
3- انار را بشویید و سپس دانه هایش را جدا کنید. اسفناج را بشویید و برگ هایش را از ساقه جدا کنید.
4- پنیر را به صورت مکعب هایی هم اندازه با کدو برش دهید یا آن را ریز کنید و روی سالاد بریزید.
5-کدوها، انار، اسفناج و پنیر را در ظرف سرو بریزید. کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
6- از پوست پرتقال رنده شده برای تزیین روی سالاد استفاده کنید.
 

 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.