دنیای قلم -سرخ کردن ماهی و طعم دادن به آن روش خاصی دارد. برای اینکه ماهی بوی زهم ندهد از این ترفند استفاده کنید
لیمو| لیمو معجزه می کند. باید آن را به طور مستقیم برای غذا استفاده کنید. سیتریک اسید موجود در لیمو به شدت بو را خنثی می کند و بوی خوشایندی به ماهی می دهد. ماهی را تمیز و سپس مقداری آب لیمو به آن اضافه و بعد از چند دقیقه آن را سرخ کنید.
شکر | به جای این که ماهی را فقط با آب بشویید، می توانید از شکر هم استفاده کنید. مقداری شکر روی ماهی های پاک شده بپاشید و اجازه دهید که 5 دقیقه داخل آن ها بماند و سپس آن را آب بکشید.
سرکه | سرکه عاملی برای از بین بردن بوی بد ماهی است. تحقیقات نشان می دهد که سرکه یک پاک کننده و از بین برنده بو ست و 50 درصد بوی بد ماهی را از بین می برد. فقط باید ماهی را به مدت 5 دقیقه داخل سرکه بخوابانید و سپس آن را آب بکشید و بعد آن را بپزید یا سرخ کنید.
زنجبیل | زنجبیل توانایی از بین بردن بوی بد ماهی را دارد. همچنین می تواند طعم ماهی را بهبود ببخشد. برای از بین بردن بوی بد ماهی از زنجبیل استفاده کنید. استفاده از آن بسیار راحت است و فقط باید مقداری زنجبیل را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس دانه های زنجبیل را نیم ساعت قبل از پخت آن، روی ماهی قرار دهید.