طرز تهیه ترشی لبو  مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه ترشی لبو مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه ترشی لبو خوشمزه و خاص را اینجا بخوانید

دنیای قلم -ترشی لبو یک چاشنی خیلی خوشمزه و عالی است در پاییز و زمستان تهیه می شود. طرز تهیه ترشی لبو را اینجا بخوانید. 

 

مواد لازم برای تهیه ترشی لبو


آب ۴ لیوان
نمک به اندازه کافی
چغندر قرمز ۵۰۰ گرم
سرکه سفید ½ لیوان


طرز تهیه ترشی لبو 


ابتدا چغندر قرمز را خوب بشویید و تمیز کنید، بعد در ظرفی قرار دهید آب درون آن بریزید و شعله را کم کنید تا خوب بپزد. توجه کنید لبو آب می اندازد و لازم نیست آب زیادی برای پخت آن اضافه کنید. 
بعد ازاینکه لبوها پخت آن را ازآب خارج کنید و صبر کنید تا خنک شود بعد لبوها را برش بزنید و به سبکی که دوست دارید خرد کنید. 
حالا با آبی که از لبوها مانده سرکه را بجوشانید و آب و سرکه و نمک را خوب هم بزنید. لبوها را داخل ظرف شیشه ای بریزید و مایع آماده شده را به آن اضافه کنید. 
به مدت یک هفته صبر کنید و بعد ترشی خوشمزه و عالی لبو را میل کنید. 
بهتر است ظروفی که استفاده می کنید شیشه ای باشد و ترشی را در 
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.