دنیای قلم -ترشی لبو یک چاشنی خیلی خوشمزه و عالی است در پاییز و زمستان تهیه می شود. طرز تهیه ترشی لبو را اینجا بخوانید.
آب ۴ لیوان نمک به اندازه کافی چغندر قرمز ۵۰۰ گرم سرکه سفید ½ لیوان
ابتدا چغندر قرمز را خوب بشویید و تمیز کنید، بعد در ظرفی قرار دهید آب درون آن بریزید و شعله را کم کنید تا خوب بپزد. توجه کنید لبو آب می اندازد و لازم نیست آب زیادی برای پخت آن اضافه کنید. بعد ازاینکه لبوها پخت آن را ازآب خارج کنید و صبر کنید تا خنک شود بعد لبوها را برش بزنید و به سبکی که دوست دارید خرد کنید. حالا با آبی که از لبوها مانده سرکه را بجوشانید و آب و سرکه و نمک را خوب هم بزنید. لبوها را داخل ظرف شیشه ای بریزید و مایع آماده شده را به آن اضافه کنید. به مدت یک هفته صبر کنید و بعد ترشی خوشمزه و عالی لبو را میل کنید. بهتر است ظروفی که استفاده می کنید شیشه ای باشد و ترشی را در