طرز تهیه 3 نوع خورشت فسنجان؛ ترش و ملس و شیرین

طرز تهیه 3 نوع خورشت فسنجان؛ ترش و ملس و شیرین

دستور پخت خوشمزه ترین خورشت های فسنجان را در این مطلب بخوانید.

دنیای قلم -فسنجان را هم می‌توانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.

مواد لازم 

مغز گردو: ۳۰۰ گرم
مرغ: ۴ تکه
پیاز: دو عدد متوسط
رب انار: ۱ ق غ
آب: ۸ لیوان
رب گوجه: ۱ ق غ (به دلخواه)
زغفران دم کرده: نصف استکان
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی
شکر: در صورت تمایل ۲-۳ قاشق

طرز تهیه 3 نوع خورشت فسنجان؛ ترش و ملس و شیرین
دستور پخت خورشت فسنجان

۱. در مرحله اول گردوها را چرخ کنید و پیازها را هم رنده کنید.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته ساده را یاد بگیرید


۲. سپس پیاز و گردو را تفت دهید و آب را به آن اضافه کنید.

۳. بعد از حدود دو ساعت مایه فسنجان تغییر رنگ پیدا می‌کند و روغن می‌اندازد.

۴. در صورت تمایل رب گوجه فرنگی و سپس رب انار (ملس یا شیرین) را به آن اضافه کنید.

۵. بعد از ۳ ساعت فسنجان آماده است و می‌توانید با مرغ یا گوشت آن را سرو کنید.


منبع: ایرنا زندگی
 

 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.