دنیای قلم -فسنجان را هم میتوانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.
مغز گردو: ۳۰۰ گرم مرغ: ۴ تکه پیاز: دو عدد متوسط رب انار: ۱ ق غ آب: ۸ لیوان رب گوجه: ۱ ق غ (به دلخواه) زغفران دم کرده: نصف استکان نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی شکر: در صورت تمایل ۲-۳ قاشق
۱. در مرحله اول گردوها را چرخ کنید و پیازها را هم رنده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته ساده را یاد بگیرید
۲. سپس پیاز و گردو را تفت دهید و آب را به آن اضافه کنید.
۳. بعد از حدود دو ساعت مایه فسنجان تغییر رنگ پیدا میکند و روغن میاندازد.
۴. در صورت تمایل رب گوجه فرنگی و سپس رب انار (ملس یا شیرین) را به آن اضافه کنید.
۵. بعد از ۳ ساعت فسنجان آماده است و میتوانید با مرغ یا گوشت آن را سرو کنید.
منبع: ایرنا زندگی