طرز تهیه مربای انجیر زرد مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه مربای انجیر زرد مجلسی و خوشمزه را اینجا بخوانید
دنیای قلم -مربای انجیر زرد یکی از شیکترین و زیباترین مرباهای فصل تابستان است. برای تهیه مربای انجیر زرد باید روش پخت مناسب را انتخاب کنید.
مواد لازم برای تهیه مربای انجیر زرد
انجیر زرد 1 کیلو
شکر 700 گرم
آب 1 لیوان
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
گلاب 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
طرز تهیه مربای انجیر زرد
درون قابلمه بزرگی شکر و آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و غلیظ شود سپس انجیرها را به این شیره اضافه نمائید. حدود 15 تا 30 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید مربا بجوشد و انجیرها نرم شوند سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کنید.
5 دقیقه دیگر بجوشانید سپس در صورت تمایل زعفران دم کرده را بریزید و از روی حرارت بردارید و درون ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا مربای انجیر خنک شود.
بهتر است برای تهیه مربا از انجیری استفاده کنید که زیاد بزرگ نباشد، همچنین انجیر زیاد نرم یا زیاد سفت نباشد.
انجیر سبز برای تهیه مربا مناسب تر از انجیر سیاه میباشد.
در زمان پخت حرارت را ملایم کنید تا مربا سرریز نشود.
اگر در مدت زمان پخت دانه های انجیر وارد شیره شد میتوانید پس از پخت انجیرها را خارج کنید و شیره را صاف کنید سپس انجیرها را درون شیره صاف شده قرار دهید اما اگر برایتان فرقی ندارد به همان صورت سرو کنید.
نکته
انجیرهای سبز یا زرد کوچک برای تهیه مربا انجیر عالی هستند. فقط توجه داشته باشید دم انجیرها را جدا نکنید یا در صورت کوتاه کردن از ته کوتاه نکنید چون با این کار مربای شما شفاف نخواهد شد. در ادامه طرز تهیه مربای انجیر خوش رنگ و خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله با عکس میبینید.