طرز تهیه مربای گلابی مجلسی و شیک
طرز تهیه مربای گلابی مجلسی و شیک را اینجا بخوانید
دنیای قلم -در فصل گلابی یکی از بهترین مرباهایی که می توان پخت و در خانه نگهداری کرد مربای گلابی است. برای تهیه یک مربای گلابی کارخانه ای روش پخت سر آشپزها را پیش بگیرید.
مواد لازم برای تهیه مربای گلابی
شکر:1 کیلو
گلابی تازه:1 کیلو
آب: به مقدار لازم
طرز تهیه مربای گلابی
ابتلا گلابی ها را پوست بکنید و آماده کنید و کمی بپزید. حالا نوبت درست کردن شربت است. شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت کم روی اجاق قرار دهید. شربت مربا را تست کنید و مقداری از آن را داخل ظرفی بریزید و با قاشق روی آن بکشید تا روی آن خطی ایجاد شود. در این صورت قوام مربا شما کافیست. گلابی را قبل از اضافه کردن به شهد از قبل بپرید تا نرم و لطیف شود.
برای اینکه رنگ شربت مربا روشن و شفاف باشد به ازای هر یک کیلوگرم شکر، یک عدد سفیده تخم مرغ را خوب هم بزنید و داخل شربت در حال جوش بریزید.البته اگر شکرتان خیلی سفید وتمیز نبود.
نکته
برای مربا سعی کنید گلابی هایی را انتخاب کنید که خیلی رسیده نباشند و سالم و بدون لک باشند.
بهترین قابلمه برای مربای گلابی قابلمه لعابیست .
اگر شربت مربا به اندازه لازم قوام نیاید باعث کپک زدن مربا خواهد شد.
اگر گلابی استفاده شده در مربا خیلی شیرین است، می توانید مقداری از شکر را کم کنید.
همیشه صبر کنید تا مربا کاملا خنک شود و بعد آن را داخل شیشه ها بریزید.
برای اینکه مربا شکرک نزند مقداری آبلیمو به مربای گلابی اضافه کنید.
زمان استفاده کردن آبلیمو 10 الی 15 دقیقه قبل از اتمام پخت مرباست.
هنگام پختن مربای در آن را نگذارید تا رنگ آن مربا تغییر نکند.