چگونه کباب تابه ای رژیمی و بدون روغن درست کنیم؟

چگونه کباب تابه ای رژیمی و بدون روغن درست کنیم؟

چگونه کباب تابه ای بدون روغن و کم کالری تهیه کنیم؟ اینجا را بخوانید.

دنیای قلمـ کباب تابه ای جزو خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که طرفدار زیادی دارد و به راحت و در زمان کوتاه میتوان آن را تهیه کرد. اکثرا این غذا را در روغن سرخ می کنیم که دارای کالری زیادی می شود. حال ما می خواهیم طرز تهیه این غذا را بدون روغن و به صورت رژیمی به شما آموزش دهیم. البته اگر دوست دارید غذا کمی چرب داشته باشد می توانید از چربی حیوانی استفاده کنید؛ به این صورت که گوشتی که برای تهیه کباب تابه ای در نظر گرفته حاوی مقدار مناسبی چربی باشد تا در پایان کباب لذیذتری داشته باشیم.

 

مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای رژیمی برای ۴ نفر

کباب تابه ای

گوشت چرخ کرده:۵۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی:    ۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
فلفل سبز: ۴ عدد
گوجه فرنگی: ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

 

 

بیشتر بخوانید: چگونه خوراک لوبیا چیتی خوشمزه و جاافتاده بپزیم؟ + نکات کلیدی

 

 

دستور پخت کباب تابه ای رژیمی و بدون روغن

کباب تابه ای

۱. برای تهیه کباب تابه ای بدون روغن خوشمزه ابتدا یکی از پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی اش را به طور کامل می گیریم و پیاز رنده شده را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

۲. گوشت چرخ کرده را به پیاز رنده شده اضافه می کنیم. نکته مهم در مورد گوشت چرخ کرده این است که همانطور که در ابتدای مطلب اشاره کردیم، اگر می خواهید کباب تابه ای لذیذتر باشد از گوشت پر چرب استفاده کنید.

۳. مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه می کنیم و مواد را با دست به مدت ۱۰ دقیقه ورز می دهیم تا کاملا یکدست و منسجم شوند. در ادامه روی کاسه را با یک بشقاب یا سلفون می پوشانیم.

۴. حالا کاسه را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کباب استراحت کند. پس از گذشت یک ساعت کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب انتخاب می کنیم و پیاز باقیمانده را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم.

۵. حالا پیاز خلالی را کف تابه می چینیم، به صورتی که که کف تابه را به طور کامل پوشش بدهد. در ادامه تابه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم پیاز آب بیندازد و با آب خودش بپزد.

 

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ ماش چگونه است؟ + نکات کلیدی

 

 

کباب تابه ای

۶. در همین حین سیب زمینی ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و روی پیاز خلالی می چینیم. در ادامه گوجه فرنگی ها را یا از وسط نصف می کنیم یا به صورت حلقه ای خرد می کنیم و روی سیب زمینی ها می چینیم.

۷. مایه کباب را به صورت کتلت ها کوچک در دستمان شکل می دهیم و روی گوجه فرنگی ها می چینیم. البته در صورت تمایل می توانیم مایه کباب را به صورت یک تکه روی دیگر مواد قرار دهیم.

۸. در ادامه رب گوجه فرنگی را داخل یک لیوان آب جوش حل می کنیم و مقداری ادویه به آن اضافه می کنیم. حالا مخلوط آب و رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم کباب آماده شود.

۹. حالا اجازه می دهیم کباب با حرارت ملایم بپزد، حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان برای پخت کباب کافی است. باید صبر کنیم تا آب درون تابه کشیده شود و غذا به روغن بیفتد، سپس آنرا به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.