چگونه برای شب یلدا شارلوت انار تهیه کنیم؟

چگونه برای شب یلدا شارلوت انار تهیه کنیم؟

آیا طرز تهیه شارلوت انار را می دانید؟ اینجا را بخوانید.

دنیای قلم- شارلوت انار دسری است که طرز تهیه راحتی داشته و به دلیل خوشمزه بودن و داشتن ظاهری زیبا گزینه‌ای مناسب برای شب یلدا می‌باشد. با ما با آموزش طرز تهیه شارلوت انار همراه باشید.


مواد لازم برای تهیه شارلوت انار

پودر کیک ردولوت: ۱ بسته
شکر: ۲ قاشق سوپ خوری
روغن مایع: ۱۰۰ گرم
آب: ۱۵۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد

 

مواد لازم برای تهیه کرم شارلوت

خامه قنادی: ۳۰۰ گرم
پنیر خامه ای: ۳۰۰ گرم
شکر: ۱۰۰ گرم
آب: ۶۰ گرم
ژلاتین: ۲و 1/2 قاشق چایخوری
دانه انار: ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم

 

بیشتر بخوانید: چگونه برای شب یلدا سالاد کلم و انار تهیه کنیم؟

 

طرز تهیه شارلوت انار

شارلوت انار

۱. ابتدا تخم مرغ ها و شکر را با دور تند همزن ۴ تا ۵ دقیقه می زنیم تا کاملا حجیم شود.
۲. روغن را اضافه کرده و با دوررکند همزن هم میزنیم در حدی که مخلوط شوند. 
۳. همزن را خاموش کرده مواد پودر کیک را الک می کنیم. ۱/3 از پودر کیک را ریخته و با لیسک هم میرنیم. سپس نیمی از آب را اضافه کرده و هم میزنیم، 1/3 بعدی را اضافه کرده و هم میرنیم. سپس آب و قسمت آخر پودر کیک را ریخته و مرحله به مرحله با لیسک هم میزنیم. 
۴. در یک قالب ۲۳ سانتی کیک، کاغذ انداخته، روی کاغذ و دیواره ها را چرب می کنیم. مواد کیک را ریخته و به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه در پنجره وسط فر ۱۷۰ درجه گازی یا ۱۵۰ برقی که از قبل گرم کرده ایم قرار می دهیم. 
۵. بعد از اطمینان از پخت کیک، آن را از فر خارج کرده و بدون اینکه آن را از قالب برگردانیم روی پنجره سیمی گذاشته تا کاملا خنک شود.

 

بیشتر بخوانید: چگونه دسر کرم خرمالو تهیه کنیم؟ + نکات کلیدی

 

طرز تهیه کرم شارلوت

شارلوت انار

۱. پودر ژلاتین را روی آب پاشیده و هم ‌میزنیم. کمی صبر میکنیم تا ژلاتین آب را جذب کند. 
۲. بن ماری میکنیم تا ژلاتین کاملا مایع و شفاف شود، پنیر خامه ای که به دمای محیط رسیده است را همراه شکر با دور کند همزن هم می زنیم تا کمی شکر حل شود سپس ژلاتین آماده را اضافه کرده همچنان با دور کند همزن میرنیم تا شکر کاملا حل شود. 
۳. خامه قنادی را فرم می دهیم سپس نصف مواد پنیر را در خامه ریخته با لیسک به حالت دورانی هم میرنیم بعد نصف دیگر را ریخته و با لیسک هم میزنیم تا تمام مواد یک‌دست شوند. 
۴. کرم آماده را نصف کرده داخل نیمی از آن دانه های انار ریخته و هم می زنیم.
۵. داخل کیک را خالی کرده به شکلی که دیواره و کف، یک سانت کیک داشته باشد و لایه رویی را داخل فریزر قرار می دهیم.
۶. کرم پنیر که انار دارد را داخل کیک ریخته لایه فریز شده را روی آن گذاشته تا در کیک بسته شود. 
۷. کیک را در ظرف سرو برگردانده ما بقی کرم را روی کیک میریزیم و روی کیک و دیواره ها را پوشش می دهیم. 
۸. مواد بافت کیک که از داخل کیک خارج کردیم را با دست یا با غذاساز پودر میکنیم و روی کرم را با پودر کیک پوشش می دهیم.
۹. شارلوت را با درپوش داخل یخچال حدود ۸ ساعت قرار می دهیم تا آماده سرو شود.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.