چگونه دسر کرم خرمالو تهیه کنیم؟ + نکات کلیدی
آیا طرز تهیه کرم خرمالو، دسر خوشمزه پاییزی را می دانید؟ اینجا را بخوانید.
دنیای قلم- کرم خرمالو یک دسر پاییزی خوشمزه است و به راحتی می توانیم آن را تهیه کنیم. این دسر خوشمزه را به تنهایی یا همراه با کیک میتوان استفاده کرد.
با ما همراه باشید تا طرز تهیه کرم خرمالو را به شما آموزش دهیم.
بیشتر بخوانید: آشنایی با خرمالو + خواص و مضرات آن
مواد مورد نیاز برای تهیه کرم خرمالو
پوره ی خرمالو: ۳۰۰ گرم
خامه صبحانه: ۱ و ۱/۲ پیمانه
زرده: ۳ عدد
وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر: ۱۰۰ گرم
شیر: ۱ و ۱/۲ پیمانه
ژلاتین: ۶ قاشق چایخوری
آب سرد: ۱/۳ پیمانه
طرزتهیه کرم خرمالو
زرده ها و شکر را خیلی خوب و در حدود ۵ دقیقه با دور تند همزن، هم می زنیم تا کاملا روشن و کشدار شود.
شیر را گرم میکنیم تا به جوش بیاید. از حرار ت برداشته و چند قاشق به تخم مرغ و شکر اضافه میکنیم و با همزن دستی (ویسک) سریع هم میزنیم تا تخم مرغها لخته نشود، سپس مابقی شیر داغ را آرام آرام ریخته و هم میزنیم. در آخر وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم، این مخلوط را کنار گذاشته تا هم دمای محیط شود.
ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و هم میزنیم، یک دقیقه استراحت می دهیم. سپس روی بخار آب بن ماری میکنیم تا ژلاتین کاملا مایع و شفاف شود. کمی که از حرارت افتاد ژلاتین را به تخم مرغ و شیر اضافه می کنیم.
خامه صبحانه و پوره ی خرمالوی صاف شده را با هم مخلوط می کنیم. سپس از مایع شیر و زرده ها که کاملا به دمای محیط رسیده کم کم به مخلوط خرمالو و خامه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا یکنواخت شوند.
مواد آماده را داخل قالب ریخته و بعد از ۸ ساعت لبه های دسر را از ظرف جدا کرده در ظرف سرو برمی گردانیم.
بیشتر بخوانید: چگونه برای شب یلدا چیز کیک انار درست کنیم؟ + نکات طلایی خوشمزه شدن آن
نکات کلیدی تهیه کرم خرمالو
خرمالوها کاملا رسیده و شیرین باشند، بهتر است پوست آنها را جدا کرده و آنها را پوره کنیم.
برای خامه از خامه های صبحانه ی پاکت صورتی استفاده میکنیم.
به جز مرحله اول که به همزن احتیاج داریم بقیه مراحل با ویسک (همزن مفتولی دستی) انجام میشود.
اگر از قالب سیلیکونی، طلقی یا پلاستیکی استفاده می کنید قبل از ریختن دسر حتما قالب را مقداری چرب کنید.
اگر از قالب فلزی استفاده می کنید مقداری آب در قالب بچرخانید، قالب را در فریزر قرار دهید، سپس کار آماده سازی دسر را شروع کنید. بعد از ریختن مواد در قالب، در یخچال قرار دهید در آخر لبه های دسر را از ظرف جدا کرده و قالب را داخل آب گرم چند ثانیه نگه دارید سپس دسر را برگردانید.