چگونه برای شب یلدا چیز کیک انار درست کنیم؟ + نکات طلایی خوشمزه شدن آن

چگونه برای شب یلدا چیز کیک انار درست کنیم؟ + نکات طلایی خوشمزه شدن آن

طرز تهیه چیز کیک انار چگونه است؟ چه نکاتی به خوشمزه شدن آن کمک میکند؟ اینجا را بخوانید.

دنیای قلم_ چیز کیک‌ها یکی از دسرهای خوشمزه و پر طرفدار می باشند و به راحتی می توان آنها را در خانه تهیه کرد. چیز کیک انار  یکی از انواع آنهاست که طعم بسیار خوشمزه و ظاهر زیبایی دارد. به دلیل فراوانی انار در پاییز پیشنهاد میکنیم این دسر را برای شب یلدا تهیه کنید.

 

مواد لازم برای تهیه چیز کیک انار

چیز کیک انار

کره: ۱۲۵ گرم
بیسکوییت پتی بور: ۲ عدد
شیر: ۱/۲ پیمانه
ژلاتین: ۴ ق غذا خوری
وانیل: ۱/۲ ق چای خوری
پنیر ماسکارپونه: ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه: ۲ عدد
پودر قند: ۳/۴ پیمانه
پودر ژله انار: ۱ بسته
انار دون شده: به مقدار لازم

 

بیشتر بخوانید: چگونه انار را شش تکه کنیم؟ + فیلم

 

طرز تهیه چیز کیک انار

چیز کیک انار

۱. تهیه کراست چیز کیک
ابتدا کره را در دمای محیط آب میکنیم. بیسکویت پتی پور را با کمک آسیاب و یا اگر در دسترس نداشتید با گوشت کوب خوب له میکنیم تا پودر شود. سپس پودر بیسکوییت را با کره آب شده مخلوط و کف یک قالب کمربندی به قطر ۲۵ سانت ریخته و خوب صاف و پرس میکنیم.قالب را برای مدت۳۰ دقیقه در یخچال میگذاریم تا مواد سفت شود. اگر قالب کمربندی در دسترس نداشتید داخل ظرفی که میخواهید چیز کیک را تهیه کنید دو تا کیسه فریرز یا سلفون کشیده و سعی کنید کیسه فریرز را از اطراف قالب بیرون ب تا مثل دستگیره بتوانید از آن برای بیرون آوردن چیز کیک استفاده کنید.

 

۲. تهیه مخلوط شیر و ژلاتین
در فاصله ای که مواد را برای سفت شدن در یخچال گذاشته ایم، شیر را در ظرفی ریخته و ژلاتین را روی شیر می‌پاشیم تا حالت اسفنجی پیدا کند. سپس روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار داده (بن ماری) تا ژلاتین حل شود و در آخر وانیل را به مخلوط شیر و ژلاتین اضافه می‌کنیم.

 

۳. تهیه مخلوط پنیر چیز کیک
ابتدا پودر قند را الک میکنیم، داخل کاسه ریخته و پنیر ماسکارپونه را به همراه خامه اضافه میکنیم و با کندترین دور همزن میزنیم. سپس مخلوط شیر و ژلاتینی که از قبل آماده کرده ایم را اضافه می کنیم و ۱ دقیقه دیگر هم می‌زنیم. کراست چیز کیک را از یخچال خارج کرده و مخلوط پنیر را روی آن می‌ریزیم و دوباره در یخچال قرار می‌دهیم تا ببندد.

 

۴. تهیه ژله انار
۱ بسته ژله انار را با ۱.۵ لیوان آبجوش حل کرده و روی حرارت غیر مستقیم گذاشته تا ژله کاملا حل شود. سپس برای چند دقیقه داخل یخچال قرار می‌دهیم تا خنک شود و حالت سفیده تخم مرغ پیدا کند. در توجه داشته باشید که نباید ژله به طور کامل ببندد.

 

۵. مرحله آخر تهیه چیز کیک انار
قالب را از یخچال خارج میکنیم و ۲/۳ ژله را روی کرم پنیری ریخته و می گذاریم داخل یخچال تا نیم بند شود. سپس روی ژله نیم بند شده اناری که از قبل دون کرده‌ایم را میریزیم و بعد مابقی ژله را روی آن ریخته و مجدد به‌مدت ۷ الی ۸ ساعت آن را داخل یخچال قرار می‌دهیم تا چیز کیک ببندد.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای به خوشرنگ و خوشمزه + نکات طلایی
 

نکات طلایی برای خوشمزه‌تر شدن چیز کیک انار

برای خارج کردن چیز کیک از قالب ابتدا با چاقو نوک تیز دور تا دور چیز کیک را آزاد کنید و بعد کمربند قالب را باز کنید.
حتما تمام مواد به دمای محیط رسیده باشند.
یک ربع قبل از سرو چیز کیک آن را از یخچال خارج کرده تا کراست چیز کیک نرم و تمیز برش بخورد.
اگر قالب خود گنجایش داشت می توانید از یک بسته دیگر پودر ژله استفاده کنید.
برای اضافه کردن هر مرحله از سفت شدن مواد قبلی مطمئن شوید.
موادی که هر مرحله اضافه می کنید کاملا سرد باشد تا به لایه دیگر نفوذ نکند.
می توانید از بیسکوییت ساده یا شکلاتی نیز استفاده کنید.
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.