طرز تهیه سوپ شیر برای افطار
طرز تهیه سوپ شیر را اینجا بخوانید
دنیای قلم -سوپ شیر پیشغذایی خوشمزه، مقوی و پر از خاصیت برای وعده افطار است. اگر در این وعده روزه خود را با کمی نان و پنیر و بعد سوپ باز کنید میتوانید چند ساعت بعد مابین افطار و سحری، وعده مشابه شام اما کمی سبکتر میل کنید تا لازم نباشد ناغافل زمان افطار حجم زیادی از غذا را میل کنید که باعث آزار سیستم گوارشتان شود.
مواد لازم برای تهیه سوپ شیر
هویج ۲ عدد، جو یک لیوان، ذرت نصف لیوان، آرد ۲ قاشق غذاخوری، مرغ ۲۰۰ گرم، آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری، پیاز یک عدد بزرگ، شیر ۳ لیوان، فلفل دلمه ای ۱عدد کوچک، جعفری خرد شده برای تزیین، نمک و فلفل و خامه به مقدار لازم.
طرز تهیه سوپ شیر
1 جو را از یک ساعت قبل در مقداری آب سرد بخیسانید ، هویج را خرد کنید و با ذرت کنار بگذارید.
2 پیاز و فلفل دلمهای را خرد کنید و همراه با مرغ و ۴ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و با حرارت ملایم بپزید و پس از یک ساعت جو، ذرت و هویج را به آن اضافه کنید، دقت کنید در تمام مراحل حرارت زیر ظرف کاملا ملایم و در ظرف بسته باشد.
3وقتی مواد کاملا پختند در ظرف را بردارید و اجازه دهید تا کمی آب سوپ کشیده شود و اگر مرغی که استفاده کردید دارای استخوان بود آن را جدا کنید، پس از اینکه آب سوپ کشیده شد، یک قاشق غذا خوری آرد را در یک لیوان شیر سرد حل کنید و داخل سوپ بریزید و مخلوط کنید سپس باقیمانده شیر را کم کم به سوپ اضافه کنید، توجه داشته باشید که یکباره تمام شیر را داخل ظرف نریزید.
4پس از اضافه کردن شیر و تا آخرین مرحله پخت در ظرف را باز بگذارید و کمی حرارت را بیشتر کنید و هرچند دقیقه یکبار سوپ را هم بزنید، اغلب یک ساعت بعد از اضافه کردن شیر، سوپ آماده مصرف است، از یک ساعت به بعد هرچه سوپ بیشتر روی حرارت باشد غلیظتر میشود که این بستگی به خودتان دارد.
5 چند دقیقه قبل از سرو، آبلیمو و فلفل را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و نمک آن را امتحان کنید. سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده و مقداری خامه تزیین کنید. البته میتوانید سوپ را داخل میکسر هم بزنید تا یک دست شود سپس سرو کنید.