10 نکته برای پخت سوپ شیر خوشمزه و رستورانی

10 نکته برای پخت سوپ شیر خوشمزه و رستورانی

سوپ شیر رستورانی را چطور درستکنیم

دنیای قلم -سوپ شیر در وعده افطار می‌‌تواند یک انتخاب جذاب، خوشمزه و پرخاصیت باشد. کمتر خانمی است که طرز تهیه این پیش‌‌غذای خوشمزه را بلد نباشد. اما خیلی وقت‌‌ها سوپ شیری که درست می‌‌کنیم به اصطلاح غلیظ و رستورانی نمی‌‌شود. بنابراین با فرض این‌‌که پختش را بلدید در این مطلب به بحث قلق‌‌های خوشمزه و غلیظ شدن آن می‌‌پردازیم.  

سوپ شیر

1) حتما شیر را بجوشانید و بعد به سوپ اضافه کنید وگرنه می‌‌بُرد.
2)  اگر سوپ شیر را با آب لیمو دوست دارید موقع سرو اضافه کنید چون آب لیمو هم باعث بریده شدن شیر می‌‌شود.
 3)  ترجیحاً برای خوشمزه‌‌تر شدن سوپ، از شیر محلی استفاده کنید نه پاستوریزه.
 4)  جعفری خرد شده عطر خیلی خوبی به سوپ شما می‌‌دهد.
 5)  به‌‌جای جو پرک می‌‌توانید جو پوست کنده بریزید، ولی قبلش حتما خیس اش کنید.
6)   خامه طعم و لطافت خاصی به سوپ شیر شما می‌‌دهد. بنابراین به‌‌خاطر این‌‌که شیر دارید خامه را حذف نکنید.
 7)  اگر سوپ بیش از حد غلیظ شد با شیر یا آب مرغ آن را رقیق کنید.  
 8)  بعد از اضافه کردن خامه، سوپ اصلا نباید بجوشد وگرنه خامه می‌‌برد.
9)   برای این‌‌که شیر نبرد نباید شیر سرد به سوپ اضافه کرد.  
۱+۹)  اگر می‌‌خواهید سوپ شیر رژیمی داشته باشید بی‌‌خیال خوشمزه شدنش شوید و خامه را حذف کنید.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.