کاهش سریع چربی خون با این روش
برای کاهش سریع چربی خون چه بخوریم؟
دنیای قلم -مطالعات بسیاری نشان دادهاند که یکی از عوامل اصلی در ابتلا به بیماریهایی مانند بیماریهای قلبی و دیابت نوع دو، تجمع چربیهای ناسالم در بدن است. بسیاری از مردم به رژیم غذایی خود توجه کافی ندارند و مواد غذایی حاوی چربیهای مضر مصرف میکنند. این نوع رژیم غذایی میتواند به مرور زمان سطح چربی خون را افزایش دهد. اگر شما نیز جزو این دسته از افراد هستید، توصیه میشود که رژیم غذاییتان را تغییر دهید و به دنبال یک برنامه غذایی سالم باشید. خوردن برخی مواد غذایی میتواند در کاهش کلسترول ldl (کلسترول بد) بدن مؤثر باشد. برخی مواد غذایی مناسب برای کاهش سریع چربی خون، شامل موارد زیر هستند:
حبوبات| حبوبات مانند لوبیا، نخود و عدس، در کاهش سریع چربی خون بسیار مؤثرند. تحقیقات نشان دادهاند که مصرف آنها، به ویژه ترکیبی از لوبیا و برنج سفید، سطح کلسترول بد را کاهش میدهد.
آووکادو| آووکادو، سرشار از چربیهای تک غیراشباع و فیبر است و برای کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب بدن مؤثر است. مطالعات نشان دادهاند که مصرف روزانه آووکادو سطح چربی خون را بهبود میبخشد.
آجیل| آجیلها مانند گردو و بادام، به کاهش سطح کلسترول بد بدن کمک میکنند. گردو سرشار از اسید چرب امگا ۳ است که برای سلامت قلب مفید است.
ماهی چرب| ماهیهایی مانند سالمون که حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند، به کاهش چربی خون و پیشگیری از بیماریهای قلبی کمک میکنند.
پروتئین آب پنیر| این پروتئین که یکی از محصولات لبنی است، نه تنها کلسترول بد را کاهش میدهد، بلکه به کاهش فشار خون و تامین پروتئین مورد نیاز بدن نیز کمک میکند.
گریپ فروت| این میوه، به ویژه اگر ارگانیک باشد، به کاهش سریع چربی خون کمک میکند. مصرف گریپ فروت به ویژه در وعده صبحانه تاثیر بسزایی در کاهش چربی خون دارد.
سیب| سیب سرشار از ویتامینها و فیبر است و به بهبود عملکرد سیستم قلبی-عروقی و گوارشی کمک میکند. مصرف آن به ویژه در وعده صبحانه برای کاهش چربی خون مؤثر است.
توت فرنگی| این میوه، به خصوص در نوع ارگانیک آن، به کاهش کلسترول بد بدن و بهبود عملکرد قلب کمک میکند. توت فرنگی حاوی آنتیاکسیدانهای قوی است.
سیر| سیر، به دلیل داشتن ترکیباتی مانند آلیسین، در کاهش سریع چربی خون و جلوگیری از افزایش کلسترول بد بدن مؤثر است.
شکلات تلخ| شکلات تلخ و کاکائو، به دلیل داشتن ترکیباتی مانند پلیفنولها، به کاهش چربیهای ناسالم و حفظ تعادل کلسترول در بدن کمک میکنند.
غذاهای حاوی سویا| سویا و محصولات مشتق از آن، مانند روغن سویا، به کاهش کلسترول بد و چربیهای اشباع شده در بدن کمک میکنند و درحفظ سلامت قلب و عروق مؤثرند.منبع «روزیاتو»