چطوری کتلت را سرخ کنیم

چطوری کتلت را سرخ کنیم

حرارت مناسب روغن برای یک کتلت خوشمزه

دنیای قلم -یک راز مهم برای خوشمزه شدن کتلت این است که حواستان باشد روغن به خوبی داغ باشد، اما دود نکند. طوری که وقتی اولین کتلت را داخل آن می‌گذارید، بجوشد.

نکته کلیدی و مهم در پخت کتلت این است که آن‌ها را به آرامی روی حرارت متوسط یا کم در روغن کافی سرخ کنید و کتلت‌ها تا لبه در روغن فرو روند، اما کاملا زیر روغن نباشند. نکته مهم دیگر به ضخامت آن برمی‌گردد.

بهتر است کتلت شما حدود یک سانتی متر و به شکل بیضی که تقریبا اندازه کف دست است شکل بگیرد. هنگام شکل دادن به آن‌ها هم حتما دستانتان را خیس کنید تا مایه کتلت به دست‌تان نچسبد. برای این که کتلت از داخل خام نباشد و از بیرون نسوزد باید میزان حرارت گاز را به‌درستی انتخاب کنید. به طور کلی اگر حرارت خیلی زیاد باشد داخل کتلت خام می‌ماند. یادتان باشد اگر هنگام سرخ کردن کتلت‌ها روی آن‌ها کف ایجاد شد بهتر است روغنی که در آن کتلت را سرخ می‌کنید، عوض کنید.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.