۷ خاصیت دارچین که ضرورت مصرف آن را دوچندان میکند
دارچین، ادویهای است که به شکلهای مختلف مکمل، همراه با چای و عصاره مصرف میشود. اگرچه هنوز طب مدرن مصرف این ادویه را برای درمان بیماریها تجویز نکرده است، بررسیهای محققان نشان میدهد، دارچین فواید متعددی دارد
دنیای قلم -دارچین در واقع پوست درختی به نام دارچین است که نهتنها ادویه محسوب میشود، بلکه در طب سنتی هم کاربرد دارد.
به گزارش همشهری آنلاین، دارچین، ادویهای است که به شکلهای مختلف مکمل، همراه با چای و عصاره مصرف میشود. اگرچه هنوز طب مدرن مصرف این ادویه را برای درمان بیماریها تجویز نکرده است، بررسیهای محققان نشان میدهد، دارچین فواید متعددی دارد:
۱. کاهش قند خون
چندین بررسی روی انسان و همچنین حیوانات بزرگسال نشان داده است که دارچین میتواند از قند بالای خون بکاهد. البته سازوکار آن و اینکه اثر دارچین روی قند خون چقدر دوام میآورد، کاملا مشخص نیست.
۲. افزایش سوختوساز بدن
اسانس موجود در دارچین به نام سینامالدهید، سلولهای چربی بدن را هدف گرفته و آنها را برای تولید انرژی بیشتر میسوزاند. درواقع اگر میخواهید لاغر شوید، این ادویه را به مواد غذاییتان اضافه کنید.
۳. مناسب برای پوست
از دارچین در بیشتر ماسکهای پوست استفاده میشود. این ادویه با جوشها و قرمزی صورت مبارزه میکند. درضمن دارچین تولید کلاژن در پوست را تحریک کرده و باعث میشود، جوانتر به نظر برسید.
۴. موثر در درمان سرطان
بررسیهای آزمایشگاهی روی دارچین نشان میدهد، این ادویه میتواند از رشد سلولهای سرطانی کاسته و حتی این سلولها را از بین ببرد.
۵. کاهش فشار خون
تحقیقات نشان داده، مصرف هر روز دارچین به مدت ۳ ماه میتواند فشار خون سیستولی (عدد بالا) را حداقل تا ۵ شماره پایین بیاورد.
۶. مراقبت از مغز
دارچین از تجمع پروتئین در مغز که یکی از نشانههای بیماری آلزایمر است، جلوگیری میکند.
۷. کاهش التهاب
هنگام بررسی حداقل ۱۱۵ نوع غذا، دارچین در مبارزه با التهاب، رتبه اول را به دست آورد. بنابراین از آنجاییکه با بالا رفتن سن، ممکن است بیماریهای التهابی مانند التهاب مفصلی به سراغتان بیاید، این ادویه را در رژیم غذاییتان بگنجانید.
از دیگر فواید دارچین میتوان به کاهش کلسترول بد، مبارزه با باکتریها و درمان عفونت واژن و نامنظمی پریود در زنان اشاره کرد.