طرز تهیه سیب زمینی تنوری خوشمزه و رستورانی

طرز تهیه سیب زمینی تنوری خوشمزه و رستورانی

طرز تهیه سیب زمینی تنوری را اینجا بخوانید

دنیای قلم -حتماً این روزها سیب ‌زمینی‌های تنوری خوشمزه را در رستوران‌ها، به‌خصوص فست‌فودها دیده‌اید و شاید هم هوس کرده‌اید مشابهش را در منزل تهیه کنید. یک نکته مهم درباره سیب زمینی تنوری این است که بدون روغن سرخ کردنی پخته می‌شود و به همین دلیل روش سالم‌تری محسوب می‌شود.
 این سیب ز‌مینی تنوری حالت برشتگی و تردی دارد و استفاده از ادویه‌های مختلف طعم خوبی به آن می‌دهد. سیب زمینی تنوری با انواع سس کچاپ، آلفردو، مایونز، خردل و... قابل سرو است.


   چی لازم داریم؟


برای تهیه این سیب‌ زمینی تنوری به 2 عدد سیب‌زمینی متوسط، دو قاشق چای‌خوری نمک، 2 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه، 2 قاشق چای‌خوری پاپریکا، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری سس خردل، حریره سیر و 100 گرم جعفری تازه  نیاز داریم.


   اما قلق‌های کار چیه؟ 


1.  پوست سیب زمینی‌ها را با اسکاچ کاملا تمیز می‌شوییم. هر سیب زمینی را به 8 قسمت خرد می‌کنیم.
2.  قطعه‌های سیب زمینی را درون یک ظرف نسبتا بزرگ می‌ریزیم و به آن نمک، فلفل سیاه نیم کوب و پاپریکا اضافه و مخلوط می‌کنیم تا سیب زمینی‌ها طعم بگیرند.
3.  روغن زیتون را به سیب زمینی‌ها اضافه  و مجدد مخلوط می‌کنیم.
4.  کف سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و تکه‌های سیب زمینی را روی آن می‌چینیم. سپس درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار می‌دهیم تا بپزد.
5.  پس از پختن سیب زمینی‌ها آن‌ها را از فر خارج می‌کنیم، درون ظرفی می‌ریزیم و سس خردل را به آن اضافه می‌کنیم.
6.  حریره سیر را به ظرف سیب زمینی و سس خردل اضافه می‌کنیم.
7.  جعفری تازه ساطوری شده را به سیب زمینی اضافه و سپس همه مواد را با هم ترکیب می‌کنیم.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.