کالباس خانگی، سالم اما خوشمزه

کالباس خانگی، سالم اما خوشمزه

طرز تهیه کالباس در خانه را به صورت ویژه برای شما منتشر کردیم.

دنیای قلم -کالباس از غذاهای بسیار خوشمزه ای است که مخصوصا بچه ها بسیار به آن علاقه مند هستند.

 

مواد لازم  برای ۴ تا ۵ نفر


 ترکیب ران و سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
سیر: ۳ حبه بزرگ
 نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذا خوری
 روغن مایع: ۵ قاشق غذا خوری
 زرده تخم مرغ: یک عدد
 نمک: ۴ قاشق چای خوری
 فلفل سیاه و قرمز: یک قاشق چای خوری
 پاپریکا :۲ قاشق چای خوری
 جوز هندی: نوک قاشق چای خوری
 ادویه کاری: یک قاشق چای خوری
 تخم گشنیز آسیاب شده: یک قاشق چای خوری
  آویشن و سماق: یک قاشق چای خوری
  دارچین و زنجبیل: به میزان دلخواه
  قارچ: ۲۰۰ گرم
  هویج پخته ونگینی شده: ۲ عدد
  فلفل دلمه ای پخته و خرد شده: یک چهارم پیمانه
  سس کچاپ :۲ قاشق غذا خوری
 سس خردل: یک قاشق چای خوری
 

  طرز تهیه :


1-ابتدا داخل یک قابلمه آب بریزید و زمانی که جوش آمد قارچ های برش زده را اضافه کنید و برای ۳ دقیقه بگذارید بماند و بعد داخل آب سرد بریزید و آبکشی کنید.
2-استخوان های سینه و ران مرغ را جدا کنید و داخل فریزر قرار دهید تا به صورت نیمه  یخی در بیاید. سپس سینه و ران مرغ را داخل میکسر یا غذاساز بریزید و سیر ، زرده تخم مرغ ، روغن مایع ، نشاسته ذرت ، همه ادویه ها و نمک و سس ها
 را اضافه و دستگاه را روشن کنید تا خوب مواد مخلوط و پوره شوند؛ هنگام هم زدن باید چند قطعه یخ به مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
3- مواد را از داخل غذاساز خارج و به همراه قارچ و هویج و فلفل دلمه مخلوط کنید. یک لیوان را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید و با کمک یک گوشت کوب مواد را فشرده و هواگیری کنید.
4-وقتی لیوان ها پر شدند آن را با فویل بپوشانید و داخل یک قابلمه آب بگذارید  به طوری که لیوان ها تا نیمه داخل آب باشند. درِ قابلمه را ببندید و برای ۱ ساعت بگذارید با حرارت متوسط بپزد و سپس  فویل را خارج کنید و برای ۶ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس برش بزنید.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.