دنیای قلم -کالباس از غذاهای بسیار خوشمزه ای است که مخصوصا بچه ها بسیار به آن علاقه مند هستند.
ترکیب ران و سینه مرغ: ۵۰۰ گرم سیر: ۳ حبه بزرگ نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع: ۵ قاشق غذا خوری زرده تخم مرغ: یک عدد نمک: ۴ قاشق چای خوری فلفل سیاه و قرمز: یک قاشق چای خوری پاپریکا :۲ قاشق چای خوری جوز هندی: نوک قاشق چای خوری ادویه کاری: یک قاشق چای خوری تخم گشنیز آسیاب شده: یک قاشق چای خوری آویشن و سماق: یک قاشق چای خوری دارچین و زنجبیل: به میزان دلخواه قارچ: ۲۰۰ گرم هویج پخته ونگینی شده: ۲ عدد فلفل دلمه ای پخته و خرد شده: یک چهارم پیمانه سس کچاپ :۲ قاشق غذا خوری سس خردل: یک قاشق چای خوری
1-ابتدا داخل یک قابلمه آب بریزید و زمانی که جوش آمد قارچ های برش زده را اضافه کنید و برای ۳ دقیقه بگذارید بماند و بعد داخل آب سرد بریزید و آبکشی کنید. 2-استخوان های سینه و ران مرغ را جدا کنید و داخل فریزر قرار دهید تا به صورت نیمه یخی در بیاید. سپس سینه و ران مرغ را داخل میکسر یا غذاساز بریزید و سیر ، زرده تخم مرغ ، روغن مایع ، نشاسته ذرت ، همه ادویه ها و نمک و سس ها را اضافه و دستگاه را روشن کنید تا خوب مواد مخلوط و پوره شوند؛ هنگام هم زدن باید چند قطعه یخ به مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید. 3- مواد را از داخل غذاساز خارج و به همراه قارچ و هویج و فلفل دلمه مخلوط کنید. یک لیوان را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید و با کمک یک گوشت کوب مواد را فشرده و هواگیری کنید. 4-وقتی لیوان ها پر شدند آن را با فویل بپوشانید و داخل یک قابلمه آب بگذارید به طوری که لیوان ها تا نیمه داخل آب باشند. درِ قابلمه را ببندید و برای ۱ ساعت بگذارید با حرارت متوسط بپزد و سپس فویل را خارج کنید و برای ۶ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس برش بزنید.