طرز تهیه سالاد اندونزی خیلی خوشمزه
طرز تهیه سالاد اندونزی را اینجا بخوانید
دنیای قلم - سالاد اندونزی یک سالاد بسیار خوشمزه و امروزی است که در میان جوانان هم طرفدار زیادی دارد.
مواد لازم
کلم قرمز: (خرد شده)یک فنجان
کلم سفید:یک فنجان
کالباس: نصف فنجان
ذرت : نصف فنجان
نخودفرنگی: نصف فنجان
سس مایونز: نصف فنجان
خیار:4 عدد
هویج: 2 عدد
کشمش پلویی: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
آب لیمو: به مقدار لازم

طرز تهیه :
1-کلم سفید و قرمز را به صورت نازک برش دهید و درون کاسهای بزرگ بریزید.همین جا میتوانید کالباس را به صورت رشتهای خرد کنید و کنار بگذارید.
2-در ادامه، ذرت و نخود فرنگی را با آب و نمک جداگانه بپزید تا برای استفاده در سالاد آماده شوند.
3-هویج خام را رشته رشته رنده کنید حتی میتوانید هویج را بپزید و سپس نازک و رشتهای خرد کنید.
4-خیارها را رشتهای، نازک برش دهید و آن را به همراه هویج، کالباس، نخود و ذرت به کاسه کلم اضافه کنید.
5-بعد از تهیه مواد اولیه سالاد باید سس آن را آماده کنید. برای این کار سس مایونز را به همراه نمک و فلفل داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. بعد از آن که خوب با یکدیگر ترکیب شدند، آبلیمو را به سس اضافه کنید و هم بزنید.
6-سس را به سالاد اضافه و آرام با یکدیگر مخلوط کنید، اما مراقب باشید که مواد خرد نشوند. در پایان میتوانید سالاد اندونزی را با کشمش تزیین کنید و اجازه دهید دو ساعت در یخچال بماند تا مواد طعم خوبی به خود بگیرند.