دنیای قلم - سالاد اندونزی یک سالاد بسیار خوشمزه و امروزی است که در میان جوانان هم طرفدار زیادی دارد.
کلم قرمز: (خرد شده)یک فنجان کلم سفید:یک فنجان کالباس: نصف فنجان ذرت : نصف فنجان نخودفرنگی: نصف فنجان سس مایونز: نصف فنجان خیار:4 عدد هویج: 2 عدد کشمش پلویی: به مقدار لازم نمک و فلفل: به مقدار لازم آب لیمو: به مقدار لازم
1-کلم سفید و قرمز را به صورت نازک برش دهید و درون کاسهای بزرگ بریزید.همین جا میتوانید کالباس را به صورت رشتهای خرد کنید و کنار بگذارید. 2-در ادامه، ذرت و نخود فرنگی را با آب و نمک جداگانه بپزید تا برای استفاده در سالاد آماده شوند. 3-هویج خام را رشته رشته رنده کنید حتی میتوانید هویج را بپزید و سپس نازک و رشتهای خرد کنید. 4-خیارها را رشتهای، نازک برش دهید و آن را به همراه هویج، کالباس، نخود و ذرت به کاسه کلم اضافه کنید. 5-بعد از تهیه مواد اولیه سالاد باید سس آن را آماده کنید. برای این کار سس مایونز را به همراه نمک و فلفل داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. بعد از آن که خوب با یکدیگر ترکیب شدند، آبلیمو را به سس اضافه کنید و هم بزنید. 6-سس را به سالاد اضافه و آرام با یکدیگر مخلوط کنید، اما مراقب باشید که مواد خرد نشوند. در پایان میتوانید سالاد اندونزی را با کشمش تزیین کنید و اجازه دهید دو ساعت در یخچال بماند تا مواد طعم خوبی به خود بگیرند.