طرز تهیه ذرت مکزیکی به سبک کافه ها

طرز تهیه ذرت مکزیکی به سبک کافه ها

طرز تهیه ذرت مکزیکی را اینجا بخوانید

دنیای قلم -ذرت مکزیکی یک میان وعده خیلی عالی و مقوی است. برای تهیه ذرت مکزیکی لازم نیست حتما از کافه خرید کنید در خانه ذرت مکزیکی تهیه کنید. 


مواد لازم


  ذرت شیرین: 500 گرم
  قارچ: 250 گرم
  پنیر(پیتزا، پارمسان یا موزارلا):100 گرم
  سیر له شده:   2 حبه
  کره: 100 گرم
  سس مایونز:  100 گرم
  آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
  نمک، فلفل، پودر آویشن، پودر سیر:   یک قاشق چای خوری از هر کدام
  کالباس: در صورت تمایل
 

  طرز تهیه:


1-بهتر است ذرت تازه، تهیه و بعد از دانه دانه کردن، آن را بخار پز کنید. اگر امکان بخارپز کردن ندارید آن را با مقدار کمی آب بپزید به طوری که در پایان پخت، آبی باقی نماند.
2-قارچ ها را برش بزنید و داخل ظرف آب جوش و آب لیمو قرار دهید تا کمی نرم شود و تغییر رنگ ندهد و داخل ذرت مکزیکی ظاهر بدی نداشته باشد. سپس بعد از 10 دقیقه آبکش کنید.
3- کره را  روی حرارت بگذارید و بعد از این که ذوب شد سیر و ادویه ها را در آن تفت دهید. در این مرحله قارچ و ذرت را هم اضافه کنید تا مواد با هم مخلوط شوند. عطر مواد که بلند شد، پنیر، سس مایونز و آب لیمو را اضافه و شعله گاز را خاموش کنید تا با حرارت موجود،  پنیر آب شود.
4- برای خوشمزه تر شدن می توانید به ذرت مکزیکی خود کالباس هم اضافه کنید. برای این کار کافی است پس از افزودن قارچ، کالباس را به صورت ریز خرد کنید ،کمی تفت دهید و سپس به مواد درون قابلمه اضافه کنید.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.