طرز تهیه ذرت مکزیکی رستورانی در خانه

طرز تهیه ذرت مکزیکی رستورانی در خانه

فوت و فن درست کردن ذرت مکزیکی را در این مطلب یاد بگیرید.

دنیای قلم -با دستور پخت که در ادامه آمده است به راحتی در خانه ذرت مکزیکی درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی

کنسرو ذرت: یک عدد
پنیر پیتزا یا هر پنیر دلخواه دیگری: به مقدار دلخواه
نمک، فلفل، آویشن، آبلیمو و روغن زیتون: به مقدار کافی

طرز تهیه ذرت مکزیکی رستورانی در خانه
طرز تهیه و دستور پخت ذرت مکزیکی

۱. ابتدا کنسرو ذرت را در یک ظرف خالی کنید و آب را جدا کنید. سپس با مقداری کره تفت دهید.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه کره بادام زمینی بسیار خوشمزه


۲. ادویه‌ها را به آن اضافه کنید و در مرحله آخر پنیر و آبلیمو و مقداری روغن زیتون هم با آن مخلوط کنیدو

۳. زمانی که پنیر کاملا آب شد ذرت مکزیکی آماده است.

منبع: ایرنا
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.