چرا قهوه هایم کف نمی کند

چرا قهوه هایم کف نمی کند

اگر جزء کسانی هستید که قهوه هایتان کف نمی کند این مطلب را بخوانید

دنیای قلم -قهوه یکی از پرطرفدار‌ترین نوشیدنی ‌های دنیا است که نوید بخش آغاز یک روز پر انرژی می باشد. روش‌های زیادی برای تهیه قهوه وجود دارداما بسیاری از علاقمندان به این نوشیدنی دوست دارند، قهوه خوشمزه و کف دار درست کرده و بنوشند. اگر شما هم از علاقه مندان به قهوه به خصوص قهوه کف دار هستید و هر چه تلاش می کنید، نمی توانید قهوه خودتان را همراه با کف درست کنید این مطلب را بخوانید.

بیشتر بخوانید : مصرف زیاد قهوه چه خطری دارد

 

قهوه مانده و نامناسب


اگر قهوه مورد استفاده شما مانده باشد و مدت زیادی از تاریخ برشته شدن آن گذشته باشد، قهوه کف نخواهد کرد. قهوه ای که تازه و خیلی ریز باشد، از قوام و غلظت کافی برخوردار است. اگر می خواهید قهوه شما کف کند، میکسی از دانه های قهوه خرید کنید و خودتان آنها را آسیاب کنید.

 

چه کنیم قهوه کف کند


دمای نامناسب آب


یکی دیگر از دلایل کف نکردن قهوه این است که دمای آب نامناسب باشد. برای اینکه قهوه شما قوام و کف داشته باشد، دمای آب ابتدایی که برای درست کردن قهوه انتخاب می کنید، باید خیلی پایین باشد زیرا اینگونه قهوه دیرتر به حالت جوش رسیده و کف بیشتری می کند.

 

 

نوع قهوه


قهوه ترک، فرانسه، دمی و خانواده اسپرسو از انواع مختلف قهوه هستند. قهوه فرانسه مانند چای رقیق و فاقد کف و لرد ته فنجان است. قهوه ترک از قهوه فرانسه غلیظ تر و از قهوه اسپرسو رقیق‌تر است و در قهوه ترک معمولاً لایه‌ای از کف نسبتا غلیظ دیده می‌شود. اسپرسو خالص ترین قهوه ای است که می توانید بنوشید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه قهوه موکا به سبک کافی شاپ‌های معروف

 

ایراد در روش درست کردن قهوه ترک


یکی از علت های مهم کف نکردن قهوه به روش درست کردن آن مربوط می شود. برای اینکه قهوه شما کف کند، دو قاشق پودر قهوه ترک را با یک فنجان آب سرد و یک تکه یخ و مقداری شکر مخلوط نمایید و پس از ترکیب مواد اولیه کار همزدن را به آرامی انجام دهید و به هیچ وجه از همزن استفاده نکنید، سپس قهوه را روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید وهرگز اجازه ندهید که قهوه شما بجوشد زیرا اینگونه قهوه کف نمی کند و طعم قهوه تغییر می کند.

 

 

نوع میکس قهوه


یکی از علت های کف نکردن قهوه اشتباه در میکس قهوه می باشد. برای تهیه یک قهوه ترک پر خامه و پر کف،درصد قهوه روبوستا (70 درصد) باید بیشتر از عربیکا (30 درصد) باشد.

 

 

نوع قهوه جوش


یکی دیگر از علت های کف نکردن قهوه به قهوه جوش شما مربوط می شود، اگر قهوه را در جذوه یا قهوه جوشی با دهانه تنگ تهیه کنید، قهوه در هنگام بالا آمادن خامه سطح خود را از دست نداده و کف روی قهوه حفظ می شود اما اگر قهوه را در قهوه جوش دهانه خیلی گشاد و حجم خیلی بزرگ تهیه نمایید، قهوه شما کف نمی کند.
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.