طرز تهیه قهوه موکا به سبک کافه ها

طرز تهیه قهوه موکا به سبک کافه ها

طرز تهیه قهوه موکا به سبک کافه ها را اینجا بخوانید

دنیای قلم -قهوه موکا از نوشیدنی‌های گرم بر پایه اسپرسو است که از ترکیب سس شکلات، قهوه و شیر و فوم شیرتهیه می شود. قهوه موکا بین دوستداران قهوه و شکلات که طعم تلخ قهوه را به تنهایی نمی پسندند، محبوبیت فراوانی دارد. در برخی کشورها کافی موکا را با نام موکاچینو می شناسند. در این بخش از نمناک طرز آماده سازی کافه موکا را به سبک کافی شاپ ها و به صورت لایه لایه را به شما همراهان آشپزخانه نمناک آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای تهیه قهوه موکا


قهوه    30 میلی لیتر
پودر شکلات    15 گرم
پودر کاکائو    15 گرم
شیر    100 میلی لیتر
آب    به مقدار لازم
آموزش مرحله به مرحله تهیه قهوه موکا لایه لایه
برای آماده کردن قهوه موکا یا موکاچینوی خوشمزه ی خود، مراحل زیر را با دقت دنبال کنید:


پودر کاکائو و پودر شکلات را با هم مخلوط کرده و مقداری آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا حالت کاراملی و شیره ای پیدا کند.


قهوه را آماده کنید، برای تهیه قهوه دمی اگر دستگاه قهوه جوش دارید. مخزن زیرین آن را با دو لیوان آب پر کنید و در ظرف بالایی پودر قهوه را بریزید به مقداری که پر شود و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید زمانی که شروع به جوشیدن کرد بلافاصله از روی حرارت بردارید. برای درست کردن قهوه بدون دستگاه پودر قهوه و مقداری آب سرد را مخلوط کرده و در شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید زمانی که شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید.

مقداری از شیر را روی حرارت قرار دهید تا به دمای جوش نزدیک شود اما اجازه ندهید زیاد بجوشد.

مقداری از شیر را برای درست کردن کف شیر و تزیین نگه دارید. برای تهیه کف شیر، شیر گرم (با دمای حدودا 60 درجه سانتی‌گراد) را در فرنچ‌پرس بریزید و ظرف را تا نیمه پر کنید، با بالا و پایین کردن دسته مخصوص فرنچ پرس کف مورد نظر شما به دست می‌آید. می توانید با همزن دستی نیز کف شیر تهیه نمایید، بدین صورت که با استفاده از همزن دستی (لیسک) شیر گرم را به صورت رفت و برگشتی بزنید تا کف شیر حاصل شود.

 

قهوه موکا را چطور درست کنیم


لیوانی را بردارید و ابتدا سس شکلاتی که آماده کرده اید را داخل آن بریزید، سپس قهوه خوش عطر و سپس شیر جوشیده شده را به آرامی روی آنها بریزید و در آخر کف شیر را اضافه کنید.

برای تزئین می توانید از خامه زده شده و کمی وانیل و دارچین استفاده نمایید.

به جای پودر شکلات میتوانید از سس های شکلات آماده هم استفاده کنید.
اگر دوست دارید قهوه شما کمی طعم تلخ تری داشته باشد، به جای پودر شکلات میتوانید چند تکه شکلات تلخ را به روش بنماری حل کنید (یعنی تکه های شکلات را در ظرفی ریخته و روی بخار آب در حال جوش قرار دهید و هم بزنید تا شکلات آب شود) و به مخلوط اضافه کنید.
توصیه میشود از قهوه اسپرسو استفاده کنید اما اگر طعم تند اسپرسو را دوست ندارید، از قهوه دمی که طعم تلخی کمتری دارد، استفاده نمایید.
برای تهیه سریع قهوه موکا که حالت لایه لایه ندارد، می توانید قهوه و آب سرد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند سپس آن را از روی حرارت بدارید. شیر را داغ کنید و تکه های شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا در شیر حل شود. شکر، قهوه و خامه را به شیر اضافه کنید و دائماً روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود. سپس در لیوان دلخواه ریخته و تزئین کرده و نوش جان کنید.
قهوه موکا را می توانید به صورت سرد هم سرو نمایید یعنی بعد از آماده شدن قهوه موکا آن را برای چند دقیقه در یخچال قرار دهید.
می توانید به جای استفاده از خامه از بستنی استفاده نمائید.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.