طرز تهیه قهوه موکا به سبک کافی شاپ‌های معروف

طرز تهیه قهوه موکا به سبک کافی شاپ‌های معروف

قهوه موکا بر پایه قهوه اسپرسو و بسیار دلچسب است. طرز تهیه قهوه موکا را اینجا بخوانید .

دنیای قلم -قهوه موکا از نوشیدنی‌های گرم  است که با سس شکلات، قهوه و شیر و فوم شیرتهیه می شود. قهوه موکا بر پایه قهوه اسپرسو است.  در برخی کشورها کافی موکا را با نام موکاچینو می شناسند. 

 

 

مواد لازم برای تهیه قهوه موکا


مواد لازم    مقدار
قهوه    30 میلی لیتر
پودر شکلات    15 گرم
پودر کاکائو    15 گرم
شیر    100 میلی لیتر
آب    به مقدار لازم

طرز تهیه قهوه موکا


طرز  تهیه قهوه موکا 


برای آماده کردن قهوه موکا یا موکاچینوی خوشمزه ی خود، مراحل زیر را با دقت دنبال کنید:
پودر کاکائو و پودر شکلات را با هم مخلوط کرده و مقداری آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا حالت کاراملی و شیره ای پیدا کند.
قهوه را آماده کنید، برای تهیه قهوه دمی اگر دستگاه قهوه جوش دارید. مخزن زیرین آن را با دو لیوان آب پر کنید و در ظرف بالایی پودر قهوه را بریزید به مقداری که پر شود و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید زمانی که شروع به جوشیدن کرد بلافاصله از روی حرارت بردارید. برای درست کردن قهوه بدون دستگاه پودر قهوه و مقداری آب سرد را مخلوط کرده و در شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید زمانی که شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید.
مقداری از شیر را روی حرارت قرار دهید تا به دمای جوش نزدیک شود اما اجازه ندهید زیاد بجوشد.
مقداری از شیر را برای درست کردن کف شیر و تزیین نگه دارید. برای تهیه کف شیر، شیر گرم (با دمای حدودا 60 درجه سانتی‌گراد) را در فرنچ‌پرس بریزید و ظرف را تا نیمه پر کنید، با بالا و پایین کردن دسته مخصوص فرنچ پرس کف مورد نظر شما به دست می‌آید. می توانید با همزن دستی نیز کف شیر تهیه نمایید، بدین صورت که با استفاده از همزن دستی (لیسک) شیر گرم را به صورت رفت و برگشتی بزنید تا کف شیر حاصل شود.
لیوانی را بردارید و ابتدا سس شکلاتی که آماده کرده اید را داخل آن بریزید، سپس قهوه خوش عطر و سپس شیر جوشیده شده را به آرامی روی آنها بریزید و در آخر کف شیر را اضافه کنید.
برای تزئین می توانید از خامه زده شده و کمی وانیل و دارچین استفاده نمایید.
به جای پودر شکلات میتوانید از سس های شکلات آماده هم استفاده کنید.
اگر دوست دارید قهوه شما کمی طعم تلخ تری داشته باشد، به جای پودر شکلات میتوانید چند تکه شکلات تلخ را به روش بنماری حل کنید) و به مخلوط اضافه کنید.
توصیه میشود از قهوه اسپرسو استفاده کنید اما اگر طعم تند اسپرسو را دوست ندارید، از قهوه دمی که طعم تلخی کمتری دارد، استفاده نمایید.
برای تهیه سریع قهوه موکا که حالت لایه لایه ندارد، می توانید قهوه و آب سرد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند سپس آن را از روی حرارت بدارید. شیر را داغ کنید و تکه های شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا در شیر حل شود. شکر، قهوه و خامه را به شیر اضافه کنید و دائماً روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود. سپس در لیوان دلخواه ریخته و تزئین کنید.
می توانید به جای استفاده از خامه از بستنی استفاده نمائید.
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.