چه کنیم که از «اُمیکرون» در امان بمانیم؟

چه کنیم که از «اُمیکرون» در امان بمانیم؟

چطور از امیکرون جلوگیری کنیم اینجا را بخوانید

دنیای قلم -قریب به یک ماه از اعلام رسمی شناسایی سویه جدیدی از کرونا در آفریقای جنوبی می‌گذرد و تنها ظرف همین مدت کوتاه ۸۵ کشور اعلام کردند که این جهش را در مرزهای خود شناسایی کردند. در ایران نیز روز گذشته با اعلام رسمی وزارت بهداشت مشخص شد بالاخره پای این جهش از کرونا به ایران هم باز شده است.

 

«امیکرون» سویه‌ای جدید از کرونا با خواستگاهی از آفریقای جنوبی است که هنوز اطلاعات پیرامون آن به اندازه سویه‌های قبلی کرونا همچون دلتا کامل نیست؛ اما فعلا این سویه هم نگران کننده خوانده شده است و همه متخصصین بر قدرت سرایت بالای آن تاکید دارند تا جایی که دکتر کمال حیدری_معاون بهداشت وزارت بهداشت به ایسنا گفته است: «اطلاعات در مورد امیکرون جدید است و قدرت سرایت آن به روایتی ۳ و به روایتی دیگر ۵ برابر سویه دلتا است؛ اما اینکه بیماری زایی و کشندگی آن چگونه است، باید گفت تا الان اطلاعات می‌گویند بیماری‌زایی و کشندگی این جهش کمتر از نوع قبلی است اما سرعت انتشار بیشتری دارد.»

 

در واقع همین قدرت سرایت بالا سبب شده است که متخصصین نسبت به بروز پیک بعدی کرونا با این جهش هشدار دهند تا جایی که دکتر پیام طبرسی- عضو کمیته کشور کرونا تاکید کرده است: «اُمیکرون می‌تواند طی ۱۷ روز تبدیل به سوش غالب شود.»

بنابر اعلام دفتر آموزش و  ارتقای سلامت وزارت بهداشت سرعت رشد امیکرون از بقیه انواع جهش‌ها بیشتر است، تاکنون چندین مورد افزایش انفجاری از امیکرون دیده شده و هرجا امیکرون شناسایی شده تعداد موراد ابتلا افزایش پیدا کرده است و احتمالا قدرت سرایت بالاتری در مقایسه با سویه دلتا خواهد داشت.

 

 

 

_ در اولین فرصت واکسن بزنید و دوره واکسیناسیون خود را تکمیل کنید.

_ فاصله فیزیکی را رعایت کنید.

_ از ماسک استفاده کنید.

_ از رفتن به مکان‌های شلوغ اجتناب کنید.

_ تهویه مناسب برقرار کنید.
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.