شورای شهر تهران باید به الگوی مشخصی در تامین منابع مالی برسد

شورای شهر تهران باید به الگوی مشخصی در تامین منابع مالی برسد

عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران: شهرداری می تواند فهرستی از املاکی که برای فروش با هدف تامین منابع مالی پروژه ها در نظر دارد به شورای شهر ارائه کند.

دنیای قلم - عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران گفت: باید در شورای شهر تهران به الگوی مشخصی در تامین منابع مالی شهرداری برسیم.

جعفر شربیانی در جریان بررسی لایحه "مجوز فروش و تصویب معامله ملک پلاک ثبتی۱۱۶/۱۰۸۸ قطعه ۷۹ بخش ۱۱ تهران"  که در جلسه امروز شورا مطرح شد، با بیان این مطلب افزود: مطالعات نشان می دهد شهرداری تهران در حوزه پارکینگ سازی تجربه موفقی ندارد.

وی با اشاره به اینکه باید از عملکرد شهرداری تهران در این بخش استفاده کرد، ادامه داد: شهرداری تهران بعد از چند دهه که روش‌های مختلفی را در حوزه تامین منابع مالی اتخاذ کرده از آسمان فروشی گرفته تا شهر فروشی و زیر زمین فروشی؛ باید الگوی مشخصی در حوزه تامین منابع مالی و پایدار خود تبیین کند.

این عضو شورای شهر تهران تاکید کرد: باید به این مساله توجه داشت که اکنون شهرداری تهران ذخایر ملکی غنی در اختیار ندارد. بنابراین شورای شهر به عنوان نهاد تصمیم گیر باید بتواند به الگوی مشخصی در حوزه تامین منابع مالی در شهرداری تهران برسد.

وی افزود: نخست آنکه اگر بخواهیم به این لایحه رأی بدهیم باید به صورت دقیق در مصوبه عنوان شود که تحت هیچ شرایطی در موضوعاتی مانند مزایده، قرارداد، صدور پروانه ساخت و مجوزهای لازم تغییری ایجاد نمی‌شود.

شربیانی تاکید کرد: به عبارتی باید در مصوبه قید شود که منبع  و مصرف درآمد به چه صورت باید باشد تا در آینده منابع مالی این لایحه در بخش های هزینه ای مانند پرداخت حقوق و دستمزد مصرف نشود.

این عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران در بیان پیشنهاد دوم خود گفت: با توجه به اینکه ملک مذکور در منطقه برخوردار قرار دارد، می توان از جلب مشارکت بخش خصوصی برای تامین منابع مالی استفاده کرد.

شربیانی صرفه نظر از فروش ملک مذکور در لایحه را به عنوان پیشنهاد سوم خود مطرح کرد و افزود: شهرداری می تواند فهرستی از املاکی که برای فروش با هدف تامین منابع مالی پروژه ها در نظر دارد به شورای شهر ارائه کند تا اعضا بتوانند به صورت کلی تصمیم گیری کند.

منبع: ایسنا
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.