مربای گل محمدی را چطور در خانه درست کنیم
تمام فوت و فن های تهیه مربای گل محمدی را اینجا بخوانید.
دنیای قلم -یکی از خوشمزه ترین مرباها مربای گل است که به راحتی میتوانید در خانه درست کنید.
مواد لازم برای مربای گل محمدی
گل (محمدی، رز): ۱۰۰ گرم
شکر: ۲۰۰ گرم
آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای گل محمدی
۱. گلبرگها را از گل جدا کنید و خوب بشویید. بعد در آبکش یا هر جای دیگری پهن کنید تا خشک شود.
۲. پس از خشک شدن کامل، مقداری از آن را در یک شیشه تمیز و خشک بریزد و کمی شکر رویش بپاشید این لایه را تکرار کنید تا شیشه پر شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ماست خانگی بسیار خوشمزه و خاص
۳. بعد در شیشه را محکم ببندید و برای یک هفته در پشت پنجره مقابل نور خورشید قرار بدهید.
۴. در طول این هفته مربا در اثر نور خورشید خود به خود رسیده و جا می افتد.
۵. بعد از اینکه از درست شدن مربا مطمئن شدید مقدار آبلیموی گفته شده برای این حجم از گلبرگها داخل شیشه بریزید و شیشه را بشویید و در جای خنک نگهداری کنید.
فوت و فنها
- گلاب را قبل از مصرف حتما بچشید تا تلخ نباشد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه جوجه کباب فوق العاده و رستورانی
- برای اینکه مطمئن شوید شیره مربا به غلظت مناسب رسید باید مقداری از آن را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود؛ بعد اگر غلظتیش مانند عسل بود یعنی غلظت شهد کافیست.
- حتما برای تهیه مربای گل سرخ از گلبرگ های رنگ صورتی استفاده کنید.
- برای زیبایی و خوش رنگ شدن رنگ مربا داخل آن چند قطره رنگ خوراکی قرمز بریزید.
منبع: ایرنا