خواص مربا برای صبحانه و عصرانه
خواص مربا برای وعده های صبحانه و عصرانه را اینجا بخوانید
دنیای قلم - مربا یکی از خوراکی هایی است که مخصوصا در صبح و عصر بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
بسیاری از مردم دوست دارند صبح خود را با یک صبحانه پرانرژی و خوشمزه کره و مربای میوه آغاز کنند. در کنار طعم بی نظیر مربای میوه، کمتر کسی به خواص بی نظیر این ماده غذایی برای سلامت بدن توجه دارد.
فواید مصرف مربای میوه
۱- مرباهای میوه برخلاف کره، روغن، نوتلا و پنیر فاقد کلسترول و چربی است. از همین روی، مصرف آن باعث افزایش چربی بدن نمیشود و اگر در مصرف آن اعتدال را رعایت کنید به توازن وزن بدن کمک میکند.
۲- پکتین مادهای است که تقریبا در تمامی میوهها وجود دارد. پکتین در حقیقت یک فیبر قدرتمند است که در بدن مانند ژله عمل میکند. در فرآیند گرمادهی و تهیه مربای میوه این ماده نیز دستخوش تغییرات مثبتی میشود. تحقیقات نشان داده است پکتین اصلاح شده در مربا خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد و باعث بهبود سلامت مو، پوست و ناخنها میشود. همچنین مصرف مربا به دلیل وجود این ماده بروز یبوست و خطر پوکی استخوان را کاهش میدهد.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه مربای گلابی مجلسی و شیک
۳- مربا دارای شکر و سرشار از انرژی و فیبر است. مصرف مربا باعث میشود زودتر سیر شوید و مانع از پرخوری در وعده صبحانه میشود. پرخوری نکردن در وعده صبحانه همچنین خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش میدهد.
۴- از آنجا که مربا از حجم بالایی از میوههای مختلف تهیه میشود خطر بروز سکته مغزی، حمله قلبی و بیماریهای قلبی – عروقی را کاهش میدهد.
۵- مربا غنی از آنتی اکسیدانهای مختلف و قدرتمند است. همین موضوع خطر ابتلا به سرطانهای مختلف به ویژه سرطانهای دهان، معده، کلون را کاهش میدهد. مصرف مربا در زنان باردار نیز باعث کاهش خطر بروز نقص لوله عصبی، “اسپینا بیفیدا” (شکاف مادرزادی مهرههای نوزاد) و “آنانسفالی” (اختلال مغزی ناشی از نقص در کانال عصبی) در مراحل رشد جنین میشود.
۶- اگر مربا از میوههای کاملا رسیده تهیه شده باشد، سرشار از مواد مغذی و ویتامینهای مختلف است.