طرز تهیه مخلوط سبزیجات؛ پیش‌غذای تابستانی

طرز تهیه مخلوط سبزیجات؛ پیش‌غذای تابستانی

روش درست کردن مخلوط سبزیجات را در این مطلب یاد بگیرید.

دنیای قلم -پیش‌غذاها خیلی وقت است که جای خود را در سفره‌ها باز کرده‌اند. در کنار غذاهای اصلی که زمان زیادی را برای طبخ نیاز دارند و همچنین هزینه بالایی دارند، پیش‌غذاها با صرف زمان و هزینه کم می‌توانند جلوه سفره را عوض کنند.

مواد اولیه


 گل‌کلم: ۵۰گرم
  کلم بروکلی: ۵۰گرم
 ساقه کرفس: ۵۰گرم
  تربچه: ۱۰عدد
  هویج ریز: ۱۰عدد
  سبزی تازه شامل جعفری، ترخون و نعنا: ۱۰۰گرم
  نمک و فلفل: به میزان لازم
  ماست چکیده: ۳قاشق غذاخوری
  روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه مخلوط سبزیجات؛ پیش‌غذای تابستانی

طرز تهیه


تربچه‌ها، کلم برکلی و گل‌کلم را به اندازه گل‌های ریز برش‌زده، خوب شسته و در ظرف حاوی آب‌سرد و کمی نمک ریخته و بعد از چند دقیقه آبکش‌کرده و کنار می‌گذاریم. 
ساقه‌های ریز و ترد کرفس و نصف هویج‌ها را هم پوست کنده، شسته و خلال می‌کنیم سپس تمام سبزیجات را در ظرف مناسبی می‌ریزیم. 
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل سمبوسه هندی
جعفری، ترخون و نعنا را پاک‌کرده، خوب شسته و ساطوری خرد می‌کنیم. چند هویج باقیمانده را پوست‌کنده، رنده ریزکرده و به سبزی اضافه می‌کنیم سپس نمک، فلفل، روغن زیتون و ماست‌چکیده را هم به مواد اضافه کرده و هم زده و خوب مخلوط می‌کنیم. درنهایت سس به‌دست آمده را روی سبزیجات ریخته و در کنار انواع غذاها سرو می‌کنیم.


نکات آشپزی


می‌توان به جای ماست چکیده از ماست محلی یا پرچرب هم استفاده کرد.
ترد و ریز بودن سبزیجات در مزه این پیش‌غذا بسیار موثر است.


منبع: جام جم
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.