دنیای قلم -پیشغذاها خیلی وقت است که جای خود را در سفرهها باز کردهاند. در کنار غذاهای اصلی که زمان زیادی را برای طبخ نیاز دارند و همچنین هزینه بالایی دارند، پیشغذاها با صرف زمان و هزینه کم میتوانند جلوه سفره را عوض کنند.
گلکلم: ۵۰گرم کلم بروکلی: ۵۰گرم ساقه کرفس: ۵۰گرم تربچه: ۱۰عدد هویج ریز: ۱۰عدد سبزی تازه شامل جعفری، ترخون و نعنا: ۱۰۰گرم نمک و فلفل: به میزان لازم ماست چکیده: ۳قاشق غذاخوری روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
تربچهها، کلم برکلی و گلکلم را به اندازه گلهای ریز برشزده، خوب شسته و در ظرف حاوی آبسرد و کمی نمک ریخته و بعد از چند دقیقه آبکشکرده و کنار میگذاریم. ساقههای ریز و ترد کرفس و نصف هویجها را هم پوست کنده، شسته و خلال میکنیم سپس تمام سبزیجات را در ظرف مناسبی میریزیم. بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل سمبوسه هندی جعفری، ترخون و نعنا را پاککرده، خوب شسته و ساطوری خرد میکنیم. چند هویج باقیمانده را پوستکنده، رنده ریزکرده و به سبزی اضافه میکنیم سپس نمک، فلفل، روغن زیتون و ماستچکیده را هم به مواد اضافه کرده و هم زده و خوب مخلوط میکنیم. درنهایت سس بهدست آمده را روی سبزیجات ریخته و در کنار انواع غذاها سرو میکنیم.
میتوان به جای ماست چکیده از ماست محلی یا پرچرب هم استفاده کرد. ترد و ریز بودن سبزیجات در مزه این پیشغذا بسیار موثر است.
منبع: جام جم