ماجرای دوچرخه سواری زنان و امکان جرم انگاری آن چیست؟
ماجرای دوچرخه سواری زنان و امکان جرم انگاری آن که از سوی یکی از نمایندگان مجلس مطرح شده بود را این جا بخوانید.
دنیای قلم_ نماینده مردم نطنز و بخش قمصر در مجلس با انتقاد از استفاده از تیتر امکان جرمانگاری برای دوچرخهسواری بانوان توسط یکی از سایتهای خبری به نقل از وی از آن به عنوان یک بداخلاقی رسانهای یاد کرد.
رحمت الله فیروزی پوربادی با تکذیب خبری تحت عنوان امکان جرمانگاری دوچرخه سواری زنان قابل بررسی است که در یکی از سایتهای خبری منتشر شده است، گفت: روز گذشته پیرامون دوچرخه سواری بانوان با یکی از سایتهای خبری مصاحبه کرده و در آن به این نکته اشاره کردم که نظر به حساسیتی که علماء دین و مردم نسبت به این موضوع دارند باید محلهایی ویژه دوچرخه سواری بانوان در نظر گرفته شود.
بداخلاقی رسانه ای
وی تصریح کرد: بنده تنها به ضرورت بررسی این موضوع جهت ارائه راهکاری قانونمند اشاره کردم و تیترهایی که این رسانهها زدهاند، خلاف واقع بوده، کما اینکه فایل صوتی این مصاحبه قابل بررسی است.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم، یادآور شد: برجسته کردن موضوع جرمانگاری با هدف دیده شدن این سایت خبری یک نوع بداخلاقی رسانهای است، و این در حالی است که آنها باید در این زمینه امانتداری کنند.
نماینده مردم نطنز و بخش قمصر در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: اگر قرار است بانوان دوچرخهسواری کنند لازم است دولت تدابیری در جهت اختصاص پارکهای ویژه دوچرخه سواری بانوان اتخاذ کند که به دور از انظار مردان و بر مبنای فرهنگ ایرانی-اسلامی بتوانند در این زمینه فعال باشند.
جان ما به لب رسیده
سیدابوالحسن مهدوی، نماینده اصفهان در مجلس خبرگان رهبری نیز چند روز پیشتر گفته بود : اعضای شورای تأمین اصفهان پاسخ دهند که توهین به مخلوق یا توهین به خالق مهمتر است که شهردار اصفهان چند سال است از رفتارهای غیرشرعی همچون دوچرخهسواری دختران دفاع میکند. جان ما در مقابله با این موضوع به لب رسیده و سؤال اینجاست، چرا آقایان در برخورد با این پدیده مقابله کردند؛ کسانی که این توهینها را عمداً میکنند باید مدیون خون شهدا باشند و درد ما این است که کسی از دین دفاع نمیکند.