خستگی مزمن یک پدیده شایع در بهبود یافتگان کرونایی
ایرج حریرچی:

خستگی مزمن یک پدیده شایع در بهبود یافتگان کرونایی

هیچ بحرانی در صد سال اخیر در بازه زمانی یک ساله به اندازه کرونا آسیب زا نبوده است. نظر معاون وزیر بهداشت در باره عوارض کرونا را این جا بخوانید.

دنیای قلم_معاون کل وزارت بهداشت، با اشاره به آسیب های کووید ۱۹، گفت: هیچ بحرانی در صد سال اخیر حتی جنگ جهانی در بازه زمانی یک ساله، تا این اند اقتصاد و سیاست و فرهنگ و...، را تحت تاثیر قرار نداده است.


ایرج حریرچی، در برنامه تلویزیونی، گفت: بیل گیتس چند سال قبل پیش بینی کرده بود مهم‌ترین بحرانی که بشریت را تهدید می‌کند، بیماری‌های ویروسی و باکتریایی خواهند بود و همانجا مدل هم داده بود که بشریت آمادگی مقابله با این بیماری را ندارد.

 

 

بیشتر بخوانید: خطرناک ترین لحظه ابتلا به کرونا

 

eskan

وی افزود: هیچ بحرانی در صد سال اخیر در بازه زمانی یک ساله به اندازه کرونا آسیب زا نبوده است.

حریرچی با اشاره به آسیب‌های اقتصادی و فرهنگی کرونا، گفت: تأثیر این آسیب‌ها تا سال‌ها ادامه خواهد داشت.

 

معاون کل وزارت بهداشت به عوارض کرونا در افراد مبتلا اشاره کرد و افزود: خستگی مزمن یک پدیده شایع در کسانی است که این بیماری را یک سال پیش گرفته اند.

حریرچی ادامه داد: بیمارانی که سیستم تنفسی آنها شدید درگیر شده و یک قسمت از ریه‌ها این بیماران از بین رفته و قابل برگشت نیست.

وی به عوارض سی تی اسکن اشاره کرد و گفت: همین اشعه سی تی اسکن که برای تشخیص درگیری ریه انجام می‌شود، سرطانزا است.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.