طرز تهیه سوپ تره‌فرنگی؛ پیش‌غذای گرم و مقوی + طرز تهیه و نکات پخت

طرز تهیه سوپ تره‌فرنگی؛ پیش‌غذای گرم و مقوی + طرز تهیه و نکات پخت

سوپ تره‌فرنگی یک پیش‌غذای گرم و مقوی برای روزهای سرد زمستان است.

دنیای قلم ـ یکی از غذاهایی که در هر فصلی طرفدار زیادی دارد ولی در فصل سرما پای ثابت آشپزخانه‌ها می‌شود، سوپ است. همه ما تجربه کرده‌ایم که در این فصول با کوچکترین تغییرات دمایی دچار سرماخوردگی شویم و برای مداوا کردن خود مدتی را در خانه بگذرانیم. از آنجا که سوپ‌ها منبعی غنی از مواد معدنی مورد نیاز بدن هستند برای درمان سرماخوردگی گزینه بسیار مناسبی هستند و با اطمینان می‌توانیم بگوییم که یک کاسه سوپ حکم چند عدد قرص ویتامین و تقویت کننده بدن را دارد.

در واقع برگ برنده این سوپ تره‌فرنگی خوشمزه و عامل به وجود آمدن خاصیت درمانی آن استفاده از انواع سبزیجات مقوی در تهیه آن است که هر کدام از این سبزیجات خاصیت متفاوتی داشته و همین امر باعث ریکاوری بدن فرد می‌شود و سیستم ایمنی بیمار را تقویت می‌نماید.

سوپ تره‌فرنگی یکی از انواع سوپ‌های خوشمزه است که با وجود این گیاه پرخاصیت و شگفت‌انگیز به عنوان ماده اصلی، خاصیت درمانی این غذا دوچندان می‌شود. پس دستور زیر را دنبال کنید و طرز تهیه سوپ تره‌فرنگی را یاد بگیرید تا از این به بعد هنگام سرماخوردگی به جای مصرف داروهای بد طعم، با خوردن این سوپ حالتان را بهتر کنید.

 

مواد لازم برای تهیه سوپ تره‌فرنگی

 

سوپ تره‌فرنگی

سیب‌زمینی بزرگ چهار عدد (حدود ۵۰۰ گرم)
روغن آفتاب گردان یک قاشق غذاخوری
کره پاستوریزه ۱۵ گرم
تره فرنگی (شسته و خرد شده) ۵۰۰ گرم
سیر (برش خورده)دو حبه
عصاره سبزیجات یک عدد
برگ کلم۲۰۰ گرم
خامه دو قاشق غذاخوری

 

بیشتر بخوانید: چگونه کباب تابه ای رژیمی و بدون روغن درست کنیم؟

 

دستور پخت سوپ تره‌فرنگی


سوپ تره‌فرنگی

اول از همه سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و بشویید. سپس سه عدد از آن‌ها را به صورت مکعبی خرد کنید و یک عدد دیگر را به صورت خلال‌های خیلی نازک خرد کنید. سیب‌زمینی‌ها را روی یک دستمال تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند.

 

یک تابه بردارید و مقداری روغن داخل آن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ شود. سیب‌زمینی‌ها را داخل روغن سرخ کنید. در آخر مقداری نمک به آن‌ها بزنید. داخل یک ظرف دستمال کاغذی تمیز پهن کنید و سیب‌زمینی‌ها را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی‌شان خارج شود.

 

کره را داخل یک قابلمه بزرگ ذوب کنید. سیب‌زمینی خرد شده و تره‌فرنگی را داخل قابلمه بریزید. مقداری نمک هم اضافه کنید. بگذارید مواد به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بمانند و هر از چندگاهی هم بزنید تا تره نرم شود. دو حبه سیر را به صورت ریز خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. یک دقیقه دیگر مواد را با سیر تفت دهید. عصاره سبزیجات را با یک و نیم لیوان آب به مواد اضافه کنید. مواد را برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بجوشانید تا سیب‌زمینی‌ها نرم شوند.

 

در این فاصله برگ کلم را شسته و به صورت متوسط خرد کنید. سپس آن را به قابلمه اضافه کنید و دو تا سه دقیقه دیگر مواد را بپزید تا برگ کلم پژمرده شود. بعد از این که تمام مواد پختند، در مرحله آخر خامه را اضافه کنید. در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید. حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد کمی خنک شوند. سپس آن‌ها را داخل غذاساز ریخته و چند پالس بزنید تا نرم و یکدست شوند. سوپ تره‌فرنگی را داخل یک کاسه مناسب ریخته و روی آن سیب‌زمینی سرخ شده بریزید. نوش جان!

 

بیشتر بخوانید: چگونه خوراک لوبیا چیتی خوشمزه و جاافتاده بپزیم؟ + نکات کلیدی
 

 

نکات پخت سوپ تره‌فرنگی

 

سوپ تره‌فرنگی

۱- اگر مایل بودید می‌توانید به سیب زمینی‌های سرخ شده مقداری پودر سیر بزنید.
۲- بعد از این که سوپ را داخل غذاساز ریختید، آن را دوباره گرم کرده و سرو کنید.
۳- می‌توانید برای تهیه این سوپ از آب مرغ به جای عصاره سبزیجات استفاده کنید.

 

 

منبع: bbc good food ترجمه از کتاب کاله

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.