دنیای قلم -جوجه کباب غذای همیشه محبوب خانواده های ایرانی است. برای اینکه جوجه کباب رستورانی درست کنید. از این روش استفاده کنید.
جوجه:750 گرم الی 1 کیلو گرم آبلیمو:2 قاشق سوپخوری زعفران حل شده (یا پاپریکا):مقداری روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری پیاز:2 عدد نمک و فلفل
وزن صحیح جهت برگزیدن جوجه کباب از 750 گرم تا یک کیلو گرم است و این اندازه کباب جهت مصرف دو نفر معمولا کفایت میکند. جوجه را پس از شستن و پاک کردن حسابی خشک می کنیم و آنرا به طریق زیر خرد می نمائیم.
بال های جوجه را به طوری که کمی از گوشت سینه به آن بماند از سینه جدا می کنیم و سینه را نیز از طرف استخوان جدا می نماییم (می توانیم سینه را با استخوان از وسط دو نیم کنیم).
بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهیچه را هم از ران جدا می نماییم.
سپس به نسبت هر یک جوجه 2 قاشق روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده یا پایکارا و پیاز خرد شده مخلوط می نماییم.و جوجه را 4 تا 5 ساعت در این سس می خوابانیم.
بعد قطعات جوجه را سیخ می کشیم ، به طوریکه ران ها و ماهیچه به یک سیخ و بال ها و گردن به سیخ دیگر و سینه ها به سیخ سوم باشند.
ابتدا سیخ های ران و بال را روی آتش یکنواخت می گذاریم و کمی آتش را باد می زنیم و سیخ ها را پشت و رو می کنیم.
سپس از سس روغن زیتون و آب لیمو به آنها میزنیم و کمی که برشته شد سیخ های سینه را روی آتش قرار می دهیم(چون گوشت سینه لطیف تر است کمی دیرتر روی آتش گذاشته شود) وقتی قطعات جوجه طلایی و برشته شد.
(و در طول مدت برشته شدن باید مرتب از سس روغن زیتون و آبلیمو روی آن بدهیم) کباب ها را منظم به طوری که قطعات آن مشخص باشد در دیس می چینیم.
سپس اطراف آن را با جعفری تزئین می کنیم و تا قبل از سرد شدن سرو می کنیم.
برش مرغ ها را باید طوری خرد کنید که نه خیلی کوچک و نه خیلی بزرگ باشند و در ابتدای قطعه قطعه کردن مرغ ، چربی ها را از آن جدا کنید. بهترین نوع خرد کردن پیاز برای مزه دار کردن جوجه ها این است که پیازها را خلالی خرد کنید. برای طعم دار کردن جوجه ها ابتدا آن را با روغن مایع (نه کره) کاملا بپوشانید و بعد نمک و آبلیمو را اضافه کنید تا جوجه ها سفت نشوند. به جای اینکه زعفران را به همه ی مواد جوجه کباب بزنید که تمامی مواد بوی زعفران و طعم اون رو بگیرند بهتره است یک ساعت در داخل زعفران دم کرده بخوابانید.