فوت و فنهای حرفهای برای درست کردن شربت آلبالو سن ایچ در خانه
طرز تهیه شربت آلبالو به سبک کارخانه سن ایچ را اینجا بخوانید.
دنیای قلم -اضافه کردن وانیل به شربت آلبالو طبیعی و خانگی الزامی نیست. بعد از اینکه شربت درست شد طعم آن را بچشید و اگر عطر مورد نیازتان را نداشت وانیل را به آن اضافه کنید. اغلب طعم ترش و شیرین شربت آلبالو را میپسندند و نیازی به وانیل نیست.
برای گرفتن سردی شربت آلبالو طبیعی و خانگی کمی زنجبیل تازه رنده کنید و آب آن را با پارچه تنظیف بگیرید. در اواخر پخت شربت آلبالو و قبل از آبکش کردن چند قطره از این آب زنجفیل را به شربت اضافه کنید.
بیشتر بخوانید : معرفی بهترین نوشیدنیها برای پیشگیری از گرمازدگی
سه تا چهار شاخه نعنای تازه و شسته شده را حین پخت شربت آلبالو داخل قابلمه بیندازید تا شربت آلبالوی شما ضمن حفظ طعم بینظیرش، عطر خوش نعنا را هم به خودش بگیرد. در این صورت یک شربت آلبالوی خوش طعم و عطر خواهید داشت.

بهتر است از شعله پخش کن برای درست کردن شربت استفاده کنید تا شربت شما روی حرارت متوسط و یکنواخت عطر و طعم و قوام خوبی پیدا کند.
به اندازه یک چهارم قاشق چایخوری رنده پوست لیمو بو و عطر بینظیری به شربت آلبالو میدهد. در اواخر پخت شربت، رنده پوست لیمو را به آن اضافه کنید.
بیشتر بخوانید : لواشک خانگی آلو، هلو و زردآلود؛ طرز تهیه کامل
اگر شربت آلبالو را با آلبالوی اول فصل که هنوز خیلی نرسیده و رنگ روشنی دارد درست کنید، رنگ مربا و شربت آلبالو شما قرمز روشن و تند و مزه آن مقداری ترش خواهد بود و برعکس اگر با آلبالوی رسیده درست کنید، رنگ شربت آلبالو تیره و طعم ترش آن کمتر خواهد بود.
شربت آلبالو خوشرنگ و طبیعی علاوه بر مقابله با گرمازدگی، در درمان ناراحتیهای کبد، ورم معده و روده، ورم و التهاب کلیه و نارحتیهای مثانه بسیار مفید است.