ماهی را چطور کباب کنیم
طرز تهیه ماهی کبابی را به همراه فوت و فن های آن در اینجا بخوانید.
دنیای قلم -چطور یک ماهی کبابی بیدردسر درست کنیم؟ قبل از اینکه ماهی را درست کنید باید به فکر توری و منقل باشیم. بهتر است از توریهای مستطیل یا مربعشکل استفاده کنیم تا کامل روی منقل قرار بگیرد. توریهایی هم هست که کاملا به شکل ماهی طراحی شده اما اگر منقل بزرگی نداشته باشید، ماهی به شکل یکدست تنوری نمیشود. برای منقل هم میتوانید از منقلهای تا شو مسافرتی یا منقلهای یکبار مصرف استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه ماهی کبابی
ماهی قزلآلا: به مقدار نیاز (ترجیحا موقع خرید از فروشنده بخواهید ماهی را برایتان بدون تیغ تمیز کند)
روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
لیمو ترش: دو تا سه عدد
پیاز: ۲ عدد
زعفران دم کرده: ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و ادویه مخصوص ماهی: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت ماهی کبابی
۱. برای تهیه ماهی کباب ابتدا فیلههای ماهی را بشورید و در یک ظرف بزرگ بگذارید. سپس لیموی تازه را روی ماهی بچکانید و روغن زیتون را هم به آن اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: فوت و فن های تهیه آلبالوپلوی خوشمزه
۲. در مرحله بعدی زردچوبه را روی ماهی بریزید. اینکار باعث میشود بوی ماهی گرفته شود. سپس فلفل، نمک و زعفران را روی آن بریزید و با استفاده از قلمموی آشپزی مواد را به ماهی آغشته کنید. در انتها نیز پیاز را به صورت حلقهشده روی ماهی قرار دهید.
۳. روی ظرف را با پلاستیک (سلفون) بپوشانید و بهمدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مایع به خورد ماهیها برود.
۴. منقل را آماده کنید و ماهیها را داخل توری قرار دهید و روی آتش بگذارید تا پشت و روی ماهی کاملا برشته شود. میتوانید کمی کره هم روی ماهیها قرار دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بورک مرغ بسیار خاص و خوشمزه
۵. میتوانید در توری علاوه بر ماهی گوجه و پیاز هم بگذارید.
فوت و فنها
- گوشت ماهی روی تور قرار گرفته را ابتدا از سمت پوست ماهی روی آتش بگذارید.
- برای اینکه گوشت ماهی پس از کباب شدن روی توری مخصوص نچسبد در ابتدا کمی روغن به بدنه توری بزنید.
- بگذارید گوشت ماهی از طرف پوشت بیشتر در معرض حرارت باشد.
منبع: ایرنا