آشنایی با خواص به؛ ضد سرطان

آشنایی با خواص به؛ ضد سرطان

میوه به، هسته به، آب به، برگ به چه خواصی دارند؟ اینجا را بخوانید.

دنیای قلم- به میوه‌ای زمستانی، خوش‌طعم و عطر و از خانواده سیب است. هرچند به را به صورت خام نیز می خورند ولی اغلب، پخته آن را به صورت مربا و همچنین در غذاهایی همچون خورشت و خوراک مصرف می‌کنند.

 

در خرید و نگهداری «به» به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

به را فقط به رنگ زرد روشن تهیه کنید، زیرا نوع سبز آن مانند بسیاری دیگر از میوه‌ها نرسیده و خیلی سفت است. البته درصورتی که در میان به‌های خریداری‌شده، تعدادی سبزرنگ وجود دارد، آنها را چند روز در دمای اتاق قرار دهید تا رسیده شوند.
پوست این میوه براق و معطر بوده و با لایه‌ای کرک‌مانند به رنگ قهوه‌ای پوشیده شده است که آن را با ساییدن از بین می‌برند.

 

به چه خواص غذایی دارد؟

به سرشار از ویتامین‌های a و b و c و همچنین قند و پپتین است. به رسیده، دارای طبیعتی معتدل است، در حالی که دانه آن یا همان به‌دانه طبیعتی سرد و تر دارد.

 

بیشتر بخوانید: آشنایی با خرمالو + خواص و مضرات آن

 

به

 

خوردن به چه فوایدی دارد؟

 اثرات مثبت بر فکر و ذهن
احیای روحیه و خوشحال بودن
از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها
تقویت کننده قلب، کبد و معده
 مفید برای زخم معده
 تحریک کننده اشتها
 نرم کننده سینه
ادرارآور و کمک به هضم غذا
جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته؛ به این طریق که چند قاچ به تازه را روی محل درد قرار دهید.
از بین برنده بوی بد دهان
مفید برای کاهش وزن، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر. اگر شما قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید.
ضد سرطان به علت آنکه این میوه دارای آنتی اکسیدان می باشد.
 کمک به پایین آوردن کلسترول خون
 کمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیم
کاهش خطرات بیماری های قلبی، به خاطر دارا بودن ویتامین ث
 تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.

 

 

بیشتر بخوانید: کدام مواد غذایی از سرطان پیشگیری می کنند؟

 

به

 

خواص آب به چیست؟

جلوی خونریزی را می گیرد.
جلوی تهوع و استفراغ غیر ارادی را می گیرد.
سردرد را برطرف می کند.
از بین برنده تشنگی می باشد.

 

هسته میوه به (به دانه) چه خواصی دارد؟

برای درمان ذات الریه، گلودرد، صدای گرفته و خشن مفید است.
ضد تب
مفید برای اسهال
لعاب به دانه برای ترمیم زخم ها و سوختگی پوست در اثر آتش بسیار مفید است.

 

خواص برگ به چیست؟

برگ این میوه هم به عنوان داروی گیاهی برای درمان انواع بیماری‌ها  به کار می رود. یکی از فواید بارز میوه «به»، آزاد کردن ماده ضد ویروسی است که توصیه می‌شود هنگام سرماخوردگی به صورت  چای دم کرده و مصرف کنید. چای گرم برگ درخت «به» تسکین کننده خوبی برای  علائم سرماخوردگی مانند سرگیجه، تب، سرفه و عطسه بوده همچنین حس سبکی خاصی  را در بدن ایجاد می‌کند.
شما می توانید به چای برگ به، مقداری لیمو، زنجبیل و عسل را هم اضافه کرده و به عنوان دمنوش میل کنید. این میوه سرشار از ویتامین‌های آ، ب و املاح آهکی و تانن، پروتئین، لیپید و آب است.
به برای درمان بیماری‌های معده بسیار موثر بوده و متوقف کننده اسهال‌های ساده و خونی است. افرادی که دچار بیماری‌های حاد ورم روده‌ای، همچنین خونریزی‌های قاعدگی و بواسیر می‌شوند، می‌توانند از دمنوش میوه به یا برگ آن استفاده کنند. این میوه نه تنها می‌تواند سیستم دستگاه  گوارش را تقویت کند، بلکه در بهبود مخاط و سرفه های مکرر افراد موثر خواهد بود.

 

منابع: دنیای اقتصاد و عصرایران
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.