زنی که معادلات انتخابات آمریکا را به هم می‌زند+عکس

زنی که معادلات انتخابات آمریکا را به هم می‌زند+عکس

این زن با پایگاه قابل توجه رای سیاه پوستان که بیشتر به دموکرات ها رای می دهند، می تواند معادلات انتخابات آمریکا را به هم بزند.

دنیای قلم - سعید محمدی کاوند کارشناس مسایل آمریکا در تحلیلی درباره انتخابات آینده آمریکا نوشت: وودرو ویلسون رئیس‌جمهور وقت آمریکا در ژانویه 1919 پیشنهاد تشکیل سازمان ملل را با هدف برقراری صلح جهانی و اشاعه دموکراسی ارائه داد.
اگرچه این پیمان چندان نتیجه بخش نبود و حتی خود آمریکا نیز به آن نپیوست، ولی زیربنای ایجاد سازمان ملل متحد پس از پایان جنگ جهانی دوم شد.
آمریکا ادعا می‌کند هم به دنبال دموکراسی و هم صادرکننده قواعد و هنجارهای بین‌المللی و هم خود را هژمون می داند، به زعم بسیاری از صاحب نظران، در حقیقت دولت و سیاست مداران آمریکایی به نوعی دست نشانده دولت یهود هستند، نفوذ یهودیان در عرصه فرهنگی، سیاسی و اقتصادی آمریکا به قدری عمیق است که تقریباً هیچ تصمیمی در سطوح عالی این کشور گرفته نمی‌شود مگر اینکه آنها به صورت مستقیم یا غیرمستقیم بر آن‌ تأثیر بگذارد.
به نقل از روزنامه نیویورک تایمز، شلدون ادلسون، سرمایه‌دار آمریکایی و طرفدار اسراییل در سال 2016، ۱۰۰ میلیون دلار به دونالد ترامپ کمک مالی کرد، ترامپ نیز به او وعد داد که در صورت تصدی ریاست جمهوری خواسته های او را برآورده خواهد کرد.
خروج از برجام و انتقال پایتخت اسرائیل از تل اویو به اورشلیم (بیت‌المقدس)( او با این کار زمینه جنگ اسراییل بر علیه حماس را فراهم کرد که منجر به بزرگترین کشتار دسته جمعی تاریخ شد)، الحاق بلندی های جولان اشغالی سوریه به اسراییل، به شهادت رساندن حاج قاسم سلیمانی، فرمانده ارشد سپاه پاسداران ایران به درخواست ادلسون صورت گرفت.
این نمونه بارزی از سلطه یهودیان بر آمریکا را برملا می کند، حمایت های بی قید و شرط آمریکا از اسراییل در برهه ای مختلف زمانی به دلیل سرازیر شدن انبوهی از پول یهودیان است، که به طور آزادانه برای سیاستمداران و روزنامه‌نگاران هزینه می شود. سازمان ایپک مهمترین و پر نفوذ ترین لابی فعال در ایالات متحده آمریکا است که به طرق مختلف از سیاست های مختلف اسراییل دفاع کرده و اقدامات نامشروع رژیم را مشروع جلوه می دهد،
تقریباً تمام اعضای کنگره ایالات متحده خواسته های دولت اسرائیل را بر منافع مردم آمریکا ترجیح می دهند، اگر شما چیزی کمتر از حمایت بی قید و شرط و یا اطاعت مذبوحانه از اسرائیل از خود نشان دهید، قطعا در فرایند حذف از سمت های سیاسی قرار خواهید گرفت و چاره ای جز اطلاعت پذیری نخواهید داشت.
طبق گزارش فاکس نیوز این لابی در جدیدترین اقدام خود با هزینه ای بالغ بر 15 میلیون دلار در انتخابات مقدماتی در ایالت نیویورک، جمال بومن که خواستار پایان دادن به ظلم و کشتار فلسطینی ها بود را از صحنه سیاسی حذف کرد. آیپک با حمایت مالی گسترده، جورج لاتیمر را در مقابل بومن قرار داد و او را در انتخابات مقدماتی شکست داد.
گمانه زنی های برخی از رسانه های آلترنیتیو( جایگزین) ترور جان اف کندی، رئیس جمهوری سابق امریکا را به اسراییل نسبت داده اند، چرا که کندی مخالف طرح‌های اسرائیل برای تبدیل شدن به یک قدرت هسته‌ای در خاورمیانه بود. کندی تلاش کرد برنامه هسته‌ای اسرائیل را متوقف کند. بعد از گذشت مدتی کندی ترور شد و اسراییل در مسیر اتمی شدن پیش رفت.
رسانه های طرفدار اسراییل در ترور نافرجام ترامپ با روی آوردن به توهم توطئه برای بد نام کردن جمهوری اسلامی ایران و کشاندن آمریکا به جنگ با ایران پای ایران را به این ترور کشاندند و ادعای آنها این بود که ایران تهدید کرده از ترامپ و دستیارانش به خاطر ترور( به شهادت رساندن) حاج قاسم سلیمانی انتقام خواهد گرفت. جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق امریکا و مخالف سرسخت ایران در واکنش به این خبر گفت، علیرغم توطئه گزارش شده، هیچ نشانه ای از دست داشتن تهران در سوء قصد به ترور ترامپ در پنسیلوانیا وجود ندارد.
با این حال، مقامات اسراییلی ایران را امپراتوری شر می دانند. اسحاق هرتزوگ، رئیس جمهور اسرائیل با تاکید بر تهدید منطقه ای اظهار داشت که ایران فعالانه در تلاش است تا اسرائیل را توسط نیروهای نیابتی خود محاصره کند. در حقیقت آنها ایران را تهدید موجودیتی برای خود می دانند و از هیچ اقدامی برای سرکوب ایران فروگذار نیستند.
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل، در تاریخ 24 جولای( 3 مرداد) در کنگره آمریکا قرار است سخنرانی کند، به نقل از رسانه های آمریکایی او تلاش خواهد کرد در این سخنرانی جنگ اسراییل و حماس را به ایران نسبت بدهد و ایران و نیروهای نیابتی اش را تهدیدی برای امنیت اسرائیل و ایالات متحده معرفی کند.
به هر تقدیر شرایط حاکم در آمریکا نیز به سمتی پیش می رود که احتمال می رود در صورت کنار رفتن یا حتی کنار نرفتن جو بایدن از چرخه انتخابات، شرایط به نفع اسراییلی ها پیش برود. زیرا ترامپ حامی اسراییل شانس زیادی در این انتخابات دارد او با انتخاب معاون خود جی دی ونس، نشان داد که اولویت اول و آخرش حمایت تمام عیار از اسراییل است، جی دی ونس فرد بسیار رادیکال و وفادار به اسراییل در مصاحبه ای با خبرگزاری فاکس نیوز بر روابط تزلزل ناپذیر آمریکا با اسراییل تاکید کرد و چین را در وهله اول بزرگترین تهدید به دموکراسی آمریکا معرفی کرد و به دنبال عادی سازی روابط اسراییل با عربستان سعودی است.

 

 

اگر اسراییل بتواند روابطش را با عربستان بهبود ببخشد، چیزی جز بی ثباتی در خاورمیانه به همراه نخواهد داشت و محور مقاومت را نیز تحت تاثیر قرار خواهد گرفت و جنگ افروزی و کشت و کشتار اسراییلی ها افزایش خواهد یافت.
از یک سوی جنگ بین روسیه و اوکراین و از سوی جنگ بین تایوان و چین باعث خواهد شد که جنگ منطقه ای سراسر خاورمیانه را احاطه کند. البته سخنرانی ضعیف ترامپ در کنوانسیون ملی جمهوری خواهان بارقه های امید را به حزب شکست خورده دموکرات ها برگرداند، بعد از حادثه سوقصد به ترامپ، مردم آمریکا منتظر ترامپ جدید بودند.
یک مرد تغییر یافته ای که بر وحدت و با هم بودن تمرکز کند. اما او نتوانست جلوی خود را بگیرد. بایدن را یکی از بدترین روسای جمهور تاریخ خواند. و نانسی پلوسی رئیس سابق مجلس نمایندگان را دیوانه خطاب کرد. همین اظهار نظرات تفرقه انگیز و نژادپرستانه او باعث ناامید شدن برخی از رای دهندگان شد. و امید را به اردوگاه حزب دموکرات برگرداند.
حال بایدن با بی میلی هرچه تمام تر و با توجه به فشارهایی که از سوی حزب خود بر او وارد شد، از گردونه انتخابات کنار رفت و جای خود را به کاملا هریس داد. رقابت هریس 59 ساله در مقابل ترامپ 78ساله بسیار دیدنی خواهد بود.
هریس پایگاه رای سیاه پوستان را دارد چرا که جمعیت رنگین پوست آمریکا بیشتر به دموکرات‌ها رای می‌دهند، او در صورت پیروزی در انتخابات 2024 به عنوان اولین زن سیاه پوست، رییس جمهور ایالات متحده آمریکا لقب خواهد گرفت. با همه این تفاسیر، همسر هریس، داگلاس ایمهوف یک یهویِ موافق سیاست های اسراییل بوده و در صورت پیروزی همسرش در انتخابات به عنوان فرست جلتنمن( مرد اول) تاثیر به سزایی در حمایت از اسراییل خواهد داشت.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.