تحلیل جنگ غزه
طی این روزهایی كه از جنایت جنگی صهیونیستها در بمباران بیامان مناطق مسكونی و بیمارستانها میگذرد و بیش از 30 هزار نفر شهید و مجروح تاكنون بر جای گذاشته است كه كودكان و زنان مظلومانهتر از سایر، سهم عمده آن هستند.
دنیای قلم -رضا سیف الهی: بعد از عملیات تهاجمی و ابتكاری توفانالاقصی رژیم صهیونیستی كه به صورت تاریخی و غافلگیرانه طعم بسیار تلخ شكست اطلاعاتی و نظامی را تجربه نمود تا شروع عملیات زمینی كه حدود سه هفته به طول انجامید تمركز خود را روی بمبارانهای هوایی بیسابقه گذاشت و طی آن عمدتا بر كشتن غیرنظامیان غزه و بهطور بیسابقه اطفال و زنان بیگناه فلسطینی با هدف نسلكشی و ایجاد فشار برای كوچاندن آنها به صحرای سینای مصر ادامه داد در حالی كه مصر مخالف پذیرش آنها بود و خود فلسطینیان شهید داده هم با صبوری مثالزدنی و تاریخی هم درس مقاومت به جهانیان دادند و هم عمق سبعیت دژخیمان ضد بشری را به ویژه كه با حمایت صد در صد امریكا همراه بود با خون خود مظلومانه به جهانیان منعكس كردند و به همه كشورهای اسلامی و عربی و غربی و جهان استكباری و آزادگان جهان اثبات كردند كه شورای امنیت ملعبه دست امریكاست كه طی دهههای متمادی یك كشور جعلی را در سرزمینهای دیگران ایجاد و رژیمی آپارتاید و نژادپرست را حمایت و تقویت و تا بن دندان مسلح میكند و این نماد همه بداخلاقیهای روی زمین را به عنوان دولتی تروریست رشد میدهد و در قبال این همه جنایت تازه خود را سرآمد مدعیان دموكراسی و حقوق بشر میداند و اما به نظر میرسد درگیری بیسابقه فلسطینیهای حماس در غزه و امریكا و رژیم صهیونیستی به شرایط پیچیده و ساعات حساس خود وارد شده است كه بهطور كلی ادامه ان از سه وضعیت ذیلالذكر خارج نخواهد بود.
الف - یا بحران موجود ادامه مییابد و افقی از راهحل و نیل به اهداف خاصی فعلا متصور نیست.
ب- یا بحران به ناچار وارد توسعه اطراف درگیر خواهد شد.
ج- یا بحران وارد مرحله حل نسبی خواهد شد.
با توجه به تحلیلهای ٤ گانه قبلی كه از روز اول عملیات توفانالاقصی به بعد ارایه شد در این تحلیل شماره ٥ برآنیم تا وضعیتهای محتمل سهگانه فوقالذكر را بررسی نماییم:
١- طی این روزهایی كه از جنایت جنگی صهیونیستها در بمباران بیامان مناطق مسكونی و بیمارستانها میگذرد و بیش از 30 هزار نفر شهید و مجروح تاكنون بر جای گذاشته است كه كودكان و زنان مظلومانهتر از سایر، سهم عمده آن هستند.
كماكان دنیا در بنبست ناشی از حق وتو امریكا و بیتحركی شورای امنیت به سر میبرد و هیچ حركت بازدارنده یا موثری نداشته و تا امریكا اراده نكند هم نخواهد داشت. (موجب عبرت امریكا دوستان)
٢- آرایش بینظیر جهانی در این رویارویی.
٣- استاندارد دوگانه غرب و مرگ لیبرال دموكراسی.
٤- مظلومكشی و ظالمپروری شیوه غربیان و امریكاست.
٥- مقابله با استكبار و قیام عدالتخواهانه در جبهه مقاومت و استضعاف روش احقاق حق مظلومان و محور مقاومت است كه به سرعت انسجام عملیاتی و گامهای استراتژیك سرنوشتساز خود را تجربه میكند.
٦- به اعتقاد بنده جریان قرآنی: «نرید ا نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه» در حال شكلگیری اولیه خود در قرن حاضر میباشد.
٧- چرا كه دنیای حاضر با همه مكتبهای فكری و تنوع افكار رفته رفته خروش و همراهی خود را با این جبهه در حال پیوند زدن است هر چند نا نوشته، ولی محتوم و رو به تزاید است.
٨- در دو لبه كار یعنی ظالمین كه باطلند و مظلومین كه حقند تا دورنمایی از تامین حقوق نسبی هویدا نگردد جریان موجود شكل توسعهیافتهتری خواهد گرفت.
٩- محتمل است با گشودن جبهه دریا و جبهههای دیگر مقاومت كه البته به شكل متفاوت و ابتكاری تهاجمی وارد كارزار خواهند شد تا به وظیفه كمك به مظلوم ندای وجدانی و تاریخی خود را پاسخ دهند و ایفای نقش نمایند فاصله چندانی نداشته باشیم.
١٠- و البته این، در صورت عدم تمكین جبهه باطل به حداقلهای این دوره از رویارویی تاریخی معاصر است.
١١- اما جبهه باطل در این روند وضعیت بحرانیتر و شكنندهتر خواهد داشت چرا كه از همان اول تقریبا با تمام توان وارد كارزار شده و پیوستن دیگران به صورت عملیاتی به آنها با واكنشهای شدید مردمی مواجه خواهد شد.
١٣- امنیت شهروندان اسراییلی كه هدف نهایی همه اشغالگری و نظامیگری و اقتصاد و رفاه وعده دادهشده و آمال معهود یهود و رژیم صهیونیستی است به سرعت رنگ بیشتری میبازد و جای خود را به مهاجرت معكوس و فرار و بههمریختگی اقتصادی و عدم امنیت سرمایهگذاری میدهد.
١٤- قیمت نفت در آنصورت گرانتر.
١٥- جریانات سازشی منزویتر و دست دولتهای نفاق شناختهشدهتر و البته محدودتر خواهد شد.
١٦- و در آن موقع انتظارات اوجگرفته طرفین به لاینحل شدن موضوع كمك خواهد كرد.
١٧- شاید نیاز طرفهای توسعهیافته در درگیری اجبارا به ورود دیگرانی كه امكانی دارند و در درگیری به صورت فعال وارد نشدهاند بیشتر خواهد شد.
و بهطور مشخص چینیها و...
١٨- بنابراین بهتر آنست كه:
1-١٨- به جای یكدندگی برای جبران شكست امریكا و اسراییل
2-18- به مطالعه برای برونرفت از بحران بیندیشند.
3-18- از ابزار زور و به خصوص نظامیگری كور و نسلكشی غیر قابل قبول و صد البته غیر قابل تحقق سریع دست بكشند.
4-18- به دنبال ابزار تفاهم باشند.
5-18- به اهرمهای بالای گود نشسته منتظر فرصت را مجال ندهند فرصتطلبی كنند همانند روسها و عربستان و چین.
6-18- امكان آتشبس فوری را به عنوان اولویت برای هر راهحلی قبول كنند.
١٩- و اما در صورت طول كشیدن جنگ باید بدانیم:
1-19- كم من فئه قلیله غلبت فئه كثیره باذنالله بقره ٢٩٤
2-19- در جبههای كه ایمان باشد و فساد نیت راه پیدا نكند و صداقت و ایستادگی در راه هدف باشد شاهد تحقق آیه فوق خواهیم بود.
3-19- و انتم الاعلون ان كنتم مومنین
4-19- و در نهایت امر یكی از احدی الحسنیین نصیب حق.
5-19- و آثار نكبتبار «سیئات ما عملوا»
6-19- یعنی كابوس همشگی.
7-19- و نهایتا اضمحلال است كه نصیب اردوگاه باطل خواهد شد ان شاءالله.
٢٠- و سیعلم الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون