دنیای قلم -شکلات نارگیلی یا بونتی شکلات معروف بین المللی است که به دلیل ترکیب نارگیل و شکلات طعمی دلپذیر و متفاوت دارد. امروز میخواهیم به نقل از «آرسس»، طرز تهیه این شکلات را برای عصرانه و مهمانیها یاد بگیرید.
مواد لازم
برای تهیه این شکلات خوشمزه به 2 عدد موز رسیده، یک پیمانه پودر نارگیل، 250 گرم شکلات سکهای و 50 گرم مغز فندق نیاز داریم.
دستور تهیه شکلاتهای نارگیلی
1. دو عدد موز متوسط رسیده را پوست میگیریم و با پشت چنگال به خوبی له میکنیم.
2. ۲۵۰ گرم شکلات سکهای را به روش بن ماری حرارت میدهیم تا آب شود.
3. حدود ۱۰۰ گرم پودر نارگیل را کم کم به موز اضافه میکنیم و هم میزنیم تا جایی که ترکیب موز و نارگیل قابل شکل دهی شود و به دست نچسبد.
4. به شکل توپهای هم اندازه از ترکیب موز و نارگیل کف دست پهن میکنیم. به دلخواه مغز بادام، فندق و... وسط آن قرار میدهیم و گرد میکنیم. تمام مواد را به شکل توپی درمیآوریم.
5. توپهای موزی را 15 تا ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم تا مقداری سفت و منسجم شود.
6. پس از اینکه توپکهای موز و نارگیل را از یخچال خارج کردیم، آنها را درون شکلات میغلتانیم.
7. توپکهایی را که به شکلات آغشته کردیم، درون سینی که کف آن را با کاغذ روغنی پوشاندیم، قرار میدهیم و قبل از اینکه شکلاتها سفت شود، مغز فندق خرد شده را روی آن میریزیم.