گروگانگیری صراف ثروتمند برای به دست آوردن 4000 هزار دلار

گروگانگیری صراف ثروتمند برای به دست آوردن 4000 هزار دلار

مرد صراف که توسط گروگانگیران اسیر شده بود آزاد شد.

دنیای قلم -چهار عضو یک باند مخوف تبهکاری که تاجر و صراف معروف افغانستانی را در مشهد به گروگان گرفته بودند، در حالی با تلاش ۱۰ روزه کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی دستگیر شدند که اسرار یک باغ ویلای وحشت نیز در این ماجرای هولناک فاش شد.


 خراسان نوشت:  بیست و هفتم مرداد بود که مهر گذر از مرز دوغارون بر گذرنامه تاجر افغانستانی نقش بست و او سوار بر یک دستگاه خودروی مسافربر، به سمت منزل خود در بولوار هاشمیه حرکت کرد. او پس از استراحتی کوتاه به پیاده‌روی در خیابان‌های اطراف پرداخت و بعد از خرید مقداری لوازم و مایحتاج روزانه دوباره به منزل خودش بازگشت. شب از نیمه گذشته بود که ناگهان 3 مرد نقابدار‌تنومند وارد خانه شدند و اولین ضربه چاقو را در حالی به پای مرد تاجر فرود آوردند که او روی تخت دراز کشیده بود. خون به روی دیوار پاشید و آن ها بلافاصله دست، پا و دهان مرد ۴۷ ساله افغانستانی را بستند و او را در حالی که درون پتوی مسافرتی گذاشته بودند به داخل پژو پارس سفید رنگ انتقال دادند و به طرف باغ ویلایی در بولوار شاهنامه حرکت کردند. آدم‌ربایان خشن، گروگان زخمی خود را به درون اتاقی انداختند و دست و پاهای او را به غل و زنجیر کشیدند.«مودود» از شدت درد و خونریزی ناله می‌کرد اما گروگانگیران از این صحنه‌های دلخراش فقط فیلم می‌گرفتند. او تنها از لهجه یکی از گروگانگیران متوجه شد که برخی از تبهکاران هموطنش هستند.


چند ساعت بعد آدم ربایان مخوف با خط تلفن گروگان خود، با آن سوی مرزهای کشور تماس گرفتند و پسر «مودود» را تهدید کردند که اگر ۴۰۰ هزار دلار نپردازد پدرش را نخواهد دید! آدم ربایان سپس از شکنجه‌های وحشتناک خود، فیلم گرفتند و برای خانواده وی فرستادند تا به آن ها بفهمانند که هرچه زودتر باید ۴۰۰ هزار دلار را در هرات تهیه کنند و منتظر تماس‌های بعدی باشند!


 چند روز بعد از این ماجرا و در حالی که تقویم 31 مرداد را نشان می داد، پسر مرد تاجر از افغانستان وارد کشور شد و به دادسرای مشهد شکایت برد. ساعتی بعد و با دستور قاضی شعبه ۲۱۳ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، جوان مذکور مستاصل و نگران مقابل کارآگاهان پلیس آگاهی نشست و ماجرای گروگانگیری را بازگو کرد.  با توجه به حساسیت جرایم مهمه در مشهد بلافاصله این پرونده با راهنمایی‌های ارزنده و دستورهای صریح سردار محمد کاظم تقوی( فرمانده انتظامی خراسان رضوی) در دستور کار پلیس آگاهی خراسان رضوی قرار گرفت.
این گونه بود که گروهی از کارآگاهان ورزیده دایره مبارزه با آدم‌ربایی با نظارت مستقیم سرهنگ کارآگاه، جواد شفیع‌زاده وارد عمل شدند و به تحقیق در این باره پرداختند.


 بررسی‌های مقدماتی کارآگاهان بیانگر آن بود که گروگانگیران از پلاک سرقتی برای ارتکاب جرم استفاده کرده‌اند اما خط تلفن ایرانی تاجر افغانستانی هم از خطوط بی‌نام و نشان بود که بعد از ورود به ایران فقط با دو نفر تماس داشت. با به بن‌بست رسیدن برخی از سرنخ‌های موجود، عملیات شناسایی گروگانگیران با هدایت سرهنگ مهدی سلطانیان( رئیس اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی)وارد مرحله جدیدی شد و کارآگاهان در حالی به استفاده از فناوری نوین پلیسی رو آوردند که گروگانگیران سوار بر خودرو از مناطق مختلف در شهرهای اطراف مشهد با خانواده گروگان تماس می‌گرفتند و فیلم‌هایی از شکنجه‌های ترسناک را برای آنان ارسال می‌کردند .آن ها حتی دست گروگان را طوری باندپیچی کردند و روی آن بتادین ریختند که خانواده وی تصور کنند آن ها انگشت« مودود»را قطع کرده اند! دلهره و اضطراب خانواده گروگان هر لحظه بیشتر می‌شد و آن ها با التماس از کارآگاهان می خواستند سریع تر مرد ۴۷ ساله را از چنگ گروگانگیران مخوف رها کنند .این گزارش حاکی است بالاخره تحقیقات کارآگاهان با راهنمایی‌های تجربی سردار سرتیپ محمد کاظم تقوی (رئیس پلیس خراسان رضوی) به نتیجه رسید و آن ها با به کارگیری منابع و مخبران محلی موفق شدند باغ ویلای اجاره‌ای را پیدا کنند که دو مرد تبعه خارجی آن جا را اجاره کرده بودند.


طولی نکشید که کارآگاهان با هماهنگی قاضی محمد رضوی (بازپرس شعبه ۲۱۳ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد) عملیات تخصصی رهایی گروگان را آغاز کردند و در حالی وارد باغ ویلای وحشت شدند که مرد افغانستانی با چشمانی بسته و در غل و زنجیر داخل اتاق قرار داشت. با دستگیری دو متهم در باغ ویلای وحشت، تلاش برای دستگیری دیگر متهمان نیز ادامه یافت و دو عضو دیگر باند نیز چند ساعت بعد در چنگ قانون گرفتار شدند. تحقیقات بیشتر در این باره توسط سرگرد پهلوان (افسر پرونده) آغاز شده است.

 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.