دستور پخت شله زرد نذری خیلی خوشمزه

دستور پخت شله زرد نذری خیلی خوشمزه

دستور پخت شله زرد نذری خیلی عالی را اینجا بخوانید

دنیای قلم - تهیه شله زرد نذری محرم به سبک هیات های عزاداری طرز تهیه خاصی دارد.



مواد لازم برای 4 نفر


  برنج نیم دانه: ۲ لیوان
  شکر:  ۴ لیوان
  گلاب: نصف لیوان
  خلال بادام:   ۱۰۰ گرم
  کره:   100 گرم
  زعفران دم کرده:۲ قاشق غذاخوری
  نمک: یک قاشق چای خوری
  دارچین:برای تزیین


 
  طرز تهیه تهیه شله زرد نذری

 1-روی برنج ها آب ریخته و آرام با دست برنج ها را زیر و رو کنید و آب را بیرون بریزید و مجدد روی برنج ها  آب بریزید ، این کار را چندین بار تکرار کنید  تا جایی که آب برنج زلال شود. 2-آب را خالی کنید و یک لیوان گلاب و یک لیوان آب روی برنج ها بریزید و کاسه را کنار بگذارید تا به مدت ۳۰ دقیقه برنج خوب خیس بخورد.3-بادام ها را  داخل کاسه ای پر از آب بریزید و اجازه دهید تا خوب خیس بخورد  و  راحت پوست آن ها جدا شود.4-پس از گذشت ۳۰ دقیقه از زمان خیس خوردن برنج با مخلوط آب و گلاب،در قابلمه ای که برای پخت شله زرد تدارک دیده‌اید هشت  لیوان  آب بریزید.5-سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید  تا آب به جوش بیاید و بعد مخلوط برنج و آب و گلاب را داخل قابلمه بریزید تا مجدد آب به جوش بیاید.اگر روی آب کف ایجاد شد آن ها را  بردارید  و حرارت را کم  کنید  تا برنج بپزد. 6-سپس کمی از برنج را  امتحان کنید اگر اطراف برنج نرم بود و مغز آن کمی سفت بود، شکر را اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید تا ته نگیرد.
7- پس از حل شدن شکر، شله زرد را هم بزنید تا ته نگیرد. 8-سپس بادام ها را پوست و خلالی کنید و داخل شله زرد بریزید. 9- زعفران دم کرده را همراه با کمی نمک به شله زرداضافه کنید. 10-سپس شله زرد را هم بزنید تا به قوام برسد. 11-زمانی که احساس کردید شله زرد به غلظت مطلوب رسیده است کمی از شله زرد را داخل یک کاسه مناسب بریزید و اجازه دهید تا کمی خنک شود و آن را بچشید. 12-اگر غلظت آن خوب بود کره را به شله زرد اضافه و ۵ دقیقه بعد شعله را خاموش  کنید اما اگر هنوز شله زرد شل بود و به غلظت کافی نرسیده بود زمان  بدهید تا بیشتر بپزد.
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.