طرز تهیه مرغ ترش با رب انار به سبک رستوران های گیلان
طرز تهیه مرغ ترش با رب انار به سبک رستورانهای گیلان را اینجا بخوانید
دنیای قلم -مرغ ترش با رب انار یک غذای خاص شمالی است ، مرغ ترش به سبک رستوران های گیلان را می توانید با این دستور پخت تهیه کنید.
مواد لازم برای خوراک مرغ ترش با رب انار
ران و سینه ی مرغ
رب انار دو قاشق غذاخوری
پیاز دو عدد متوسط
سیر یک حبه
زعفران به میزان لازم
نمک،فلفل قرمز،زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه به میزان لازم
سبزی دلار یک قاشق غذاخوری
آب جوش دو لیوان
بیشتر بخوانید : طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی
طرز تهیه مرغ ترش با رب انار
تکه های مرغ را درون کاسه ریخته سپس با آن زردچوبه و نمک و فلفل قرمز را اضافه کنید تمام قسمتهای مرغ را به این مواد آغشته کنید سپس ماهیتابه را روی اجاق گاز قرار دهید و مقداری روغن اضافه کنید پس از داغ شدن روغن تکه های مرغ را درون ماهی تابه ریخته و تفت دهید تا هر دو طرف آن سرخ و طلایی رنگ شود .
در مرحله بعدی مرغ ها را از درون ماهیتابه خارج کرده و پیاز را خرد کرده و درون همان ماهیتابه ریخته و تفت دهید ، پس از انجام این کار سیر خرد شده را به پیاز اضافه کنید و با هم تفت دهید حالا به این مواد نصف قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی را اضافه کنید پس از انجام این مراحل نوبت به اضافه کردن رب انار می رسد مراقب باشید که رب انار را زیاد تفت ندهید .
توجه داشته باشید که اگر از رب انار ترش استفاده می کنید یک الی دو قاشق شکر به آن اضافه کنید حالا به خوراک مرغ ترش سبزی دلار را اضافه کنید . چون این سبزی مخصوص شمال است و در دسترس همگان نیست میتوانید آن را حذف کنید . پس از انجام این مراحل مقداری فلفل قرمز و زعفران به مواد اضافه کنید سپس دو لیوان آب جوش بریزید و اجازه دهید تا شروع به جوشیدن کند .
اکنون زمان اضافه کردن مرغها به این سس است حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا کاملا غذای شما جا افتاده و مغز پخت شود در لحظات پایانی پخت غذا نمک و آلو بخارا اضافه کنید پس از اینکه آلو ها پخته شد و سس شما به غلظت مناسب رسید زعفران را اضافه کنید .
نکته
می توانید به جای رب انار رب آلوچه هم استفاده کنید ، اگر رب اناری که استفاده می کنید شیرین است حتما از رب آلوچه هم استفاده کنید
یکی از نکات پخت این است که با استفاده از پیاز زیاد خورشت مرغ شما خوشمزه تر خواهد شد .