طرز تهیه دسر کرم بروله  فرانسوی بسیار عالی و شیک

طرز تهیه دسر کرم بروله فرانسوی بسیار عالی و شیک

دسر کرم بروله بسیار خوشمزه و شیک را اینجا ببینید

دنیای قلم -اگر دنبال یک دسر بسیار خوشمزه و شیک برای یک پذیرایی عالی هستید می توانید کرم بروله را انتخاب کنید. 
دسر کرم بروله بسیار آسان و خوش خوراک است. 

 

مواد لازم برای تهیه کرم بروله:

خامه‏ صبحانه ۴۲۵ گرم
تخم مرغ (زرده) ۵ عدد
شکر۵۰ گرم
شیر۱۰۰ میلی لیتر
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری

دسر کرم بروله
طرز تهیه و دستور پخت کرم بروله:

 

۱. فر را در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. شکر و زرده‌ها را به همراه وانیل هم بزنید.

۲. خامه و شیر را روی حرارت قرار دهید. به محض اینکه شروع کرد به جوشیدن، از روی حرارت بردارید. کمی هم بزنید تا دما در کل مایع یکنواخت شود.

۳. سپس به آرامی خامه داغ را به زرده اضافه کنید و همزمان با همزن مخلوط کرده تا تخم مرغ‌ها نبندند.

۴. داخل یک ظرف پیرکس یا قالب را با آب جوش پر کنید، ظرف مخصوص کرم را از مخلوط پر کرده و داخل آب قرار دهید. دقت شود که آب به اندازه یک و نیم سانتی متر عمق داشته باشد.

۵. ظرف را به مدت ۵۰ دقیقه درون فر قرار دهید. بعد از پخت وسط کرم حالت ژله‌ای خواهد داشت و کمی شل است. مقداری شکر روی ظرف بپاشید. با استفاده از فندک آشپزخانه، با احتیاط شعله را روی شکر بگیرید تا کمی قهوه‌ای شود.

۶. پس از خنک شدن، ظرف‌ها را به مدت زمان حداقل یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.