ابتلا به سینوزیت چه دلایلی دارد

ابتلا به سینوزیت چه دلایلی دارد

یک فوق تخصص گوش، گلو، حلق و بینی درباره علل بروز سینوزیت توضیحاتی ارائه داد.

دنیای قلم -سینوزیت از جمله مشکلات شایعی است که خیلی ها را آزار می دهد اما دلایل ابتلا به آن چیست؟

شاهرخ خوش‌سیرت فوق تخصص گوش، گلو حلق و بینی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس درباره عوامل به وجود آورنده سینوزیت گفت: سینوزیت بیماری چرکی و به معنی چرک سینوس است. سینوزیت مساوی با سردرد نیست و سردرد در آلرژی ها متداول تر است. در سینوزیت خلط چرکی وجود دارد. اگر خلط سبز یا زرد باشد سینوزیت ایجاد شده که می تواند موجب اختلالات تنفسی، بویایی و سردرد شود. اگر خلط چرکی در بیماری وجود نداشته باشد به ندرت می توان به آن سینوزیت گفت. افرادی که سردرد دارند و یا با برخورد باد به پیشانی سردرد می گیرند؛ بیماریشان اصلا مساوی با سینوزیت نیست.


همراهی سرماخوردگی با سینوزیت حاد


وی افزود: برخی سرماخوردگی های طولانی با سینوزیت حاد همراه هستند. اگر این خلط طولانی مدت شود شخص دچار سینوزیت مزمن شده است. حالت احتقان و گرفتگی بینی در افرادی که مشکل زمینه ای مثل انحراف تیغه بینی دارند می تواند منجر به سینوزیت شود در غیر این صورت خود سرماخوردگی موجب سینوزیت نمی شود.اگرچه سینوزیت های ویروسی هم داریم.

دلایل ابتلا به سینوزیت چیست
عامل سینوزیت چیست


فوق تخصص گوش، گلو حلق و بینی باکتری پنوموکوک را عامل سینوزیت دانست و گفت: گرم و مرطوب کردن راه های هوایی و سبک کردن جمجمه از وظایف سینوس است. حالا اگر مشکل زمینه ای مثل انحراف بینی مانع از خروج ترشحات شده و موجب انسداد شود و در ادامه چرک هم به آن اضافه شود سینوزیت رخ خواهد داد.

 

بیشتر بخوانید: نشانه های کلسترل بالا که تا به حال نمی دانستید

 

خوش سیرت با توصیه به افرادی که دچار سینوزیت می شوند گفت: این افراد می توانند برای درمان به پزشکان عمومی هم مراجعه کنند. بیماران باید از خوددرمانی پرهیز کنند و طول درمان خود را تکمیل نمایند.

 

بیشتر بخوانید: با علائم زخم معده آشنا شوید

 

وی درباره افرادی که سینوزیت مزمن دارند اظهار داشت: مشکل سینوزیت این افراد با تصویربرداری مشخص می شود و درمان کامل در پی آن صورت می گیرد.احتمالا این افراد مشکلی ساختاری و زمینه ای دارند و با جراحی سینوس می توان اختلال سینوزیت را برطرف کرد.
 

 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.